livet

CHAMPAGNEDAGEN – DELADE MENINGAR

Ja när är det egentligen internationella champagnedagen? Det verkar råda delade meningar om detta. Igår, säger många. Nästa fredag säger andra.

Jag fick lite hjälp att reda ut förvirringen av den här bubbelfantasten. Riktigt härligt IG-konto med fantastiska bilder, för övrigt. På den officiella sidan för internationella champagnedagen säger nästa fredag. Även på den officiella sidan för champagne så säger man nästa fredag. Sen verkar denna svenska sida för temadagar förvirra saker och ting med att säga att dagen infaller den tredje fredagen i oktober.

Jag råkade skriva igår att det var champagnedagen i ett sms till Andreas. Efter nån timme kom det tillbaka ett foto på en flaska. Samma sort som på bilderna här. Vid tillfället som bilderna togs, i februari 2018, så firade vi att Andreas fått nytt jobb. Just den har blivit en favorit hos oss.

Jaja, strunt samma när dagen C är. Vi firade igår och det är ju inte helt omöjligt att vi firar även nästa fredag. Dumt att missa en chans att dricka champagne, menar jag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.