livet

EN FREDAGSBUKETT STÅR PÅ BORDET

Det var riktigt länge sen jag köpte en fredagsbukett. Det har ju varit sommar så jag plockat in av det lilla jag haft i trädgården. Men nu slog jag till.

Fredagsbukett som är lika fin en vecka senare.
Fredagsbukett som är lika fin en vecka senare.

Jag hittade en riktigt fin på billiga matbutiken. Faktum är att den på bilden är från förra fredagen och den står fortfarande orörd på bordet idag. Då blir man lite glad.

Extra bonus just idag är att jag jobbar hemifrån. Det var också länge sen. Japp, jag ”måste” vara på jobbet. Sen går jag inte in på det mera.

Jag brukar vakna strax innan klockan ringer vid 5, men just i morse kunde jag sova en timme till. Det var jag väldigt nöjd med. Så störande att vakna så galet tidigt när man inte behöver.

Nu ska jag sätta fart och jobba här. Kommer nog att stänga ner lite tidigare så att vi kan åka till Torpet innan mörkret faller. Vi har hyrt en liten grävmaskin. En av oss är lycklig som ett barn över att den andra av oss föreslog det. Jamen det är ju galet att gräva fram en elkabel med spade. Att gräva i marken där det dessutom är hur mycket stenar som helst är ju vansinnigt.

Ha en bra fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  26 november, 2020 at 11:58

  Vilken jättefin bukett!!
  Jag ”måste” också befinna mig på kontoret.. flexa kan jag ju som jag alltid kan, men förväntas göra som vanligt ändå.
  Men när man jobbar hemifrån så känns det lite extra viktigt att ha lite fint omkring sig!
  KRAM

  • Reply
   Lena
   6 december, 2020 at 08:09

   Ja, särskilt om man jobbar hemifrån mycket så känns det trevligt att ha lite fint. I nya huset kommer vi att ha ett kontor.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.