inredning

DETALJER I KÖKET

Idag får det bli lite detaljer från köket. Det är ganska sparsamt med den varan numera. Och inte heller så genomtänkt som jag skulle önska. Vi lever liksom i ett vacuum i väntan på att gå bananas när vi får flytta in i nya huset.

Vi har en hel del nerpackat, en del har fått följa med till vår transferlägenhet och lite lite har vi köpt nytt. Självklart ska ni få se vad det lider! Men just nu är det som sagt rätt sparsamt med detaljer.

Detaljer i köket
Detaljer i köket

Här är en enkel blomma i en mjuk kruka i beige sammet tillsammans med en riktigt gammal kotte från Italien (om jag minns rätt) och Andreas fina mässingsljusstakar från Skultuna. I bakgrunden några orkidéer, ljusstakar från NK (present från syrran) och en gammal zebralampa från Hallbergs lightning.

På förmiddagen idag ska vi möta upp mellansonen med sambo vid husbygget. De var nog lite nyfikna på att se. Vi får ju inte komma in, eftersom bygget inte är vårt än, men vi kan gå runt ute och titta in genom fönstren.

Vädret ska visst spricka upp lite mitt på dagen. Planen är att vi ska ta en liten picknick i Vattenparken på eftermiddagen. Och imorgon ska vi provmåla några gipsbitar för att se vilken kulör vi ska välja till kontoret. Berätta gärna om era helgplaner!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.