inredning

EN CHANS TILL KAN DEN JU FÅ

Jag tänkte att jag kan ju ge den en chans till. Den är ju lite envis och tjurig den där Hortensian. Jag har provat några gånger. Men jäklarns så svårtflörtad den är.

Den är i alla fall inte jättekompatibel med min behandling.

Men de är ju så vackra. Hortensia är nog en av de vackraste blommor jag vet. Så synd att de är så svåra.

En chans till kan jag ju ge den där skönheten
En chans till kan jag ju ge den där skönheten

En chans till tänkte jag i alla fall ge den. Eller är det kanske mig själv jag ger en chans till 🙂

Köpte en lagom knoppig vit skönhet och satte ner i krukan vi köpte på vår roadtrip i Värmland i somras. Där passade den perfekt, tycker jag. Trots att jag vattnade den då jag kom hem med den i lördags så slokade den redan på söndagsmorgonen. Jag dränkte den i vatten två gånger under söndagen, så nu är den glad igen. Får se hur länge den kommer att vara på gott humör.

Den där envisa rackaren kan väl få en chans till då!
Den där envisa rackaren kan väl få en chans till då!

Det har varit en rätt lugn helg. Igår var vi vid husbygget för att mäta ut placering av fasadbeslysningen, på uppdrag av elektrikern. De ska visst fortsätta i veckan. De ska fixa belysningen på huset och vi själva borrar hål i väggen sätter upp spotarna på garaget och uthuset (läs Andreas) så får en elektriker koppla in det sen. Vi var ute i ett par timmar och skrotade runt.

Men nu får vi skifta fokus och ta tag i arbetsveckan. Har ni haft en bra helg!?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.