inredning

MORGONSOLEN ÄR UNDERBAR

God morgon Söndag! Så härligt att komma upp då morgonsolen lyser upp hela lägenheten och faller in på det vackra vitrinskåpet. Underbart!

Morgonsolen är underbar!
Morgonsolen är underbar!

Bilderna är från igår morse. Jag skyndade mig att fota så det inte skulle hinna ändra sig. Man vet aldrig.

Skåpet är från Chilli och jag har pimpat det med läderhandtag från Stilbeslag (nope inget samarbete). Funderar på att köpa knoppar därifrån och göra egna handdukshängare till nya huset också. Så roligt att göra eget.

Titta så fina de slokande tulpanerna är i morgonsolen!

Igår var vi till Uppsala och handlade åt mina föräldrar bland annat. Fikade i egna kaffemuggar och köpta paketerade smörgåsar. De har visserligen haft corona (förmodligen smittade i sjukresetaxi, vårdcentral eller sjukhus) i höstas och de har fått sin första spruta. Så att besöka dem är nog ingen högrisk för nån av oss. Men alltid bra att vara försiktig ändå, man kan ju trots allt bära smitta vidare.

Morgonsolen lyser upp hela lägenheten
Morgonsolen lyser upp hela lägenheten

Idag då? Tjaa, vi får se. Andreas ska jobba lite vid huset. Sätta upp fasadbelysning på garage och uthus tror jag planen var. Jag ska nog ta mig ut en sväng. Inte lika soligt nu som igår, men förhoppningsvis spricker det upp mera.

Vi ska också försöka komma till beslut närmaste dagarna, om vi ska måla huset själva eller köpa tjänsten. Om vi ska köpa tjänsten så måste vi kontraktera en målare typ omgående. De får snabbt fulla orderböcker.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  28 februari, 2021 at 12:00

  Så härligt solen lyser in! Man blir glad av solen!
  Jag har en viss förkärlek för vackra skåp… och du vet ju att jag gillar ditt! 🙂
  Ja, det tål att tänkas på vad man ska lägga tid på att göra själv och vad man ska köpa för tjänster… Vad är värt att slippa och vad kan vara roligt/enkelt att göra själv… Gäller att tänka efter och prioritera 🙂
  Kram och ha en fin dag!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   2 mars, 2021 at 06:07

   Och ert skåp i ”loungen” är ju så fint också!

   Ja, jisses vad mycket pengar som flyger kors och tvärs!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.