inredning

TRÄLÖV SOM KÖPTES MED EN DRÖM

Att tankens kraft kan vara stark vet de flesta. Detta trälöv köptes med en dröm. En dröm om att det någon gång skulle kunna stå i ett högt fönster.

Vackert trälöv!
Vackert trälöv!

Det är köpt under en av våra resor till Tyskland. I en speciell butik finns en hel del vackra handgjorda träföremål. Jag föll för dem direkt. Vid det tillfället bodde jag fortfarande kvar i lägenheten och Andreas på Torpet som inte var nåt torp.

Lövet är ju rätt stort så egentligen var det lite tokigt att köpa det till en lägenhet. Men jag drömde då om att jag kanske nån gång skulle ha en bostad med höga fönster eller åtminstone en lite större bostad där den kunde passa att stå på golvet. I vilket fall så kunde jag inte släppa taget om den utan den fick följa med hem.

Och nu sitter vi här. Sedan köpet har jag hunnit flytta till Torpet och bo där ett år. Vi har sen flyttat till min lägenhet, har hunnit riva det och håller nu på att bygga ett nytt hus. Med höga fönster…! Man skulle kunna tro att det var jag som föreslog det där sista, men det var det faktiskt inte. När vi fick veta att vi inte kunde bygga ut så sa Andreas ” vi river skiten och bygger nytt…”

I helgen har det varit umgänge med båda våra föräldrar, Andreas syster, dotter med sambo. Och vi har lagt många timmar på att leta belysning till nya huset. Vi har köpt fasadbelysning som ska lämnas till elektrikern bland annat.

Och nu är det redan måndag. Svisch så var helgen slut. Jaja, det kommer nya helger. Ha en fin start på veckan, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.