inredning

VI HAR WI-FI, FREDAG OCH LUPINER ÄR FINA!

Vi har wi-fi hörrni!!! Vi är så glada över det. Jag tror att vi skulle kunna skriva en hel bok om hur det gått till att få fibern indragen och allt påkopplat.

Vi har wi-fi!
Vi har wi-fi!

Ojoj vad Andreas har slitit med den där leverantören! Men nu så! Man inser att man (jag) lever typ på Internet. Jamen man hänger ju där titt som tätt. Förutom att göra blogginlägg, läsa blogginlägg och läsa mail så söker jag efter recept, surfar på semesterresmål, söker efter vill-höver-saker till hem och trädgård, ”pratar” med barnen via vår messenger-grupp, läser nyheter osv osv. Men jäklarns vad mycket surf det drar när man gör det över mobilen!

Här ser ni en liten sneak peek på vårt nya maffiga ekbord. Självklart kommer det bättre bilder på det, men jag har inte lyckats få till nån bra bild där bordet kommer till sin rätt.

Lupiner är väl finaste ogräset som finns! Det är verkligen sommar för mig! Synd bara att de inte håller sig så länge.

Den lilla ljusstaken är så himla fin. Den hittade jag när jag rotade runt bland Andreas gamla nerpackade saker. Det är arvegods från hanns farmor tror jag. Mäh, hur kan han tro att den ska vara nerpackad! Den är ju hur fin som helst.

Vi har wifi, lupiner är fina och det är fredag! Och det verkar bli en riktigt solig och varm helg! Det finns mycket att vara glad över idag! Ha en toppendag hörrni!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  7 juli, 2021 at 12:16

  Ja, jisses vad man är beroende av wi-fi.. sånt som man tar för givet!
  Jag håller med om lupiner.. älskar dem massor, även fast de är så avskydda av många.
  kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2021 at 08:50

   Det var verkligen en prövotid då vi inte hade wifi. Nu ska vi bara få det att fungera optimalt med bättre räckvidd även utomhus.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.