livet

SOMMARPRESENT – NU GÅR VI PÅ SEMESTER

Jag fick en väldigt fin sommarpresent på jobbet. Ledningen ville visa sin uppskattning för allas bidrag till förra årets fina siffror. Jag uppskattar att jag får något överhuvudtaget, men när det dessutom är sån här bra present så blir jag extra glad.

En riktigt fin sommarpresent från mitt jobb
En riktigt fin sommarpresent från mitt jobb

Olika kryddor, havssalt, ett par olika vinäger, chips och alkoholfri cider. Riktigt trevlig present.

Vi har testat vinäger, en krydda, en salt och cidern. Jag brukar ofta tycka att smaksatta drycker över lag brukar smaka syntetiskt, men de här var riktigt goda. Även de andra sakerna vi testat i denna sommarpresent var det bra kvalitet på.

Början på arbetsveckan var väldigt intensivt, men från igår började det att plana ut. Så skönt att slippa köra hårt ända in i kaklet.

Nu har jag varit ut på en löprunda på morgonen och ska snart ta tag i denna sista arbetsdag innan semestern. Om jag har längtat efter semester? You bet!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    GRILLA TORSKRYGG BLEV EN LYCKTRÄFF - Gott för själen
    13 augusti, 2021 at 08:01

    […] torskryggsbitarna på en stor bit folie och gnuggade in båda sidor med en rub som jag fick i sommarpresent från jobbet. Vek ihop folien och rullade ihop ändarna så det skulle bli tätt och sen fick Andreas ta över […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.