livet

Om att ta steget

Så där ja, då har även jag tagit steget. Tagit ett kliv ut i bloggosfären alltså. Lääääskigt! Jag gillar att uttrycka mig i skrift, så på det viset är det inte så obehagligt och förvånande. Men jag har en ganska stark integritet, så att blogga om delar ur mitt liv är lite motsägelsefullt.

Varför blogga då?! Två själ. Jo jag har kommit på att jag behöver utmana mig själv och utveckla min kreativa del av min annars fyrkantiga excel-hjärna. Måste också träna på att softa. Jag som fylld av energi aldrig nöjt mig med att bara jobba heltid, behöver också lära mig att ta det lugn eller på andra sätt ta hand om mig själv. Genom att blogga tvingar jag mig själv att bli mer kreativ och att göra roliga saker oftare, räknar jag med.

Välkommen att hänga med på min resa!

Må bäst!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Anne-sofie
  19 mars, 2012 at 09:59

  Superfin blogg du har fått till vännen, nu ligger den på favoriter! Kram kram

  • Reply
   Lena
   19 mars, 2012 at 12:47

   Tjoho! Min första kommentar. Tack för den. Kram

 • Reply
  Fru Sederblad
  19 mars, 2012 at 07:56

  Häftigt! Här har du ännu en läsare. Att blogga är beroendeframkallande, bara så du vet. Och vilken snygg blogg du fått till! Lycka till!

  Kramar från fru Sederblad

  • Reply
   Lena
   19 mars, 2012 at 08:00

   Hej!

   Vad roligt. Du ser väl att du är en av mina favoriter 🙂 Välkommen till mig! Både jag och maken har förstått att det är beroendeframkallande. Han följde med mig på bloggträffen för att se vilka han kommer att få dela sitt liv med 😉

   Kram

 • Reply
  Bromans Bravader
  19 mars, 2012 at 09:58

  Hej Lena,
  Vad roligt att du tagit steget!
  Ångrar inte en sekund själv! Himla kul, även om det är lite läskigt. Men som du skrev. Det gäller att utmana sig själv och för mig är det också ett sätt att få använda min kreativitet (som jag fram till bloggen inte trodde fanns…)
  Kram Jannike

  • Reply
   Lena
   20 mars, 2012 at 06:12

   Hej Jannike! Ännu en av mina favoriter har hittat hit. Vad kul! Välkommen!

   //Kram Lena

 • Reply
  Linda
  20 mars, 2012 at 07:56

  Välkommen in i bloggvärlden, hoppas du kommer trivas med det!
  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   20 mars, 2012 at 08:00

   Tack för dina ord och välkommen till mig! Lite festligt. Jag hade faktiskt funderingar på att min blogg skulle heta något i stil med Allt eller inget, som är lite typiskt mig. Googlade på det och upptäckte att det redan fanns 🙂

   Lena

 • Reply
  Helene
  20 mars, 2012 at 09:39

  Hej Lena.

  Va kul, nu har du ju din egen blogg!

  Ska bli intressant att följa, tycker den har börjat riktigt bra!

  Kram

  Heléne

  • Reply
   Lena
   21 mars, 2012 at 06:22

   Tack och välkommen till mig!

   Kram Lena

 • Reply
  Lisa
  30 mars, 2012 at 11:03

  Jätteroligt Lena. Vi som kommit långt från varandras liv sen vi slutade jobba nära ihop. För oss är detta ju perfekt! Kram.

  • Reply
   Lena
   31 mars, 2012 at 08:21

   Ja, det känns synd, vi hade så otroligt kul ihop! Så nu väntar jag på att ni andra ska dra igång era bloggar också 😉

   Får bli bättring på umgänge live också!

   Kram

 • Reply
  HIPP HIPP HURRA FÖR BLOGGEN IDA’! | Gott för själen
  18 mars, 2015 at 06:31

  […] Hipp hipp hurra för bloggen ida´! Hur fort kan tre år gå?! Jag tycker det var nyligen jag tog mina stapplande steg ut i bloggosfärsen. […]

 • Reply
  BLOGGEN FYLLER 10 ÅR IDAG - Gott för själen
  18 mars, 2022 at 06:00

  […] var så nervöst, men samtidigt roligt att ta steget att börja blogga. Här är mitt allra första inlägg som handlade om just det, att ta steget och om varför jag började […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.