recept umgänge

Tips på välkomstdrink

Tranbärsdryck

Tranbärsdryck

Vi har ett geografiskt väldigt utspritt umgänge, så oftast är det någon som ska köra hem efter en middag hos oss. Visst är det väl svårt att komma på en god alkoholfri välkomstdrink? Vanlig läsk blir lite för sött. Schweppes blir konstig smak utan självaste spriten. Juice blir tråkigt. Men igår kom jag på den ultimata drinken (som dessutom blev väldigt populär). Tranbärssaft och mineralvatten. Det blev supergott och fräscht och gick definitivt hem. Det blir säkert gott med alkohol också, om man nu vill ha det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  24 mars, 2012 at 10:43

  Det tyckte jag lät perfekt! Och jag dricker inte alkohol…

  • Reply
   Lena
   25 mars, 2012 at 08:38

   Så bra då. Hör gärna av dig med vad du tyckte, om du testar. Inser ju att alla inte tycker som jag 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.