umgänge

Vårkänslor och middagsbjudning

Men hörrni, vilken dag vi haft idag här i Mälardalen. Det är som om alla fått en vitamininjektion rakt in i blodet. Tyvärr var jag tvungen att avverka några timmar framför datorn så jag har inte hunnit njuta såvärst mycket. Men årets första utelunch har jag i alla fall njutit av! Själva maten var inte så sexig, uppvärmd mat från gårdagen, men bara själva grejen att sitta ute! Mmmm. Grönsaker, öl och blommor

Vi håller på att förbereda inför kvällens middagsbjudning. Vad passar bättre än Melleruds våröl att svalka strupen med, efter en dag som denna. Vin blir det såklart också. Och whisky förstås. Man får inte glömma whiskyn.

Nej, nu kickar vi igång helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.