livet

Tipsefterlysning

Alltså, tålamod är ju inte min bästa gren, som jag berättat om tidigare. Och särskilt inte när det kommer till teknik. Jag vill kunna NUUU!!! Den mest tekniskt erfarne i familjen är äldsta sonen, som dessutom läser systemvetenskap, är upptagen med att instruera fotovolontärer, skapa elektronisk betalning på en hemsida, sälja plastankor m m, m m. Lite annorlunda sysselsättning, men det berättar jag mer om senare. Han kommer ”tillbaka till verkligheten” i början av maj. Men jag vill ha en facebook-sida kopplad till blogggen NUUUU! Mitt hysteriska tillstånd är inte bra för familjen.

Jag ser att några av er har kategorin Personlig blogg. Har förstått att man ska gå längst ner på startsidan och klicka på skapa en sida. Sen kommer man till en sida med sex gigantiska knappar Lokalt företag…, Företag organisation…, Varumärke eller produkt o s v. Har tittat igenom alla valmöjligheter, men hittar inte någon blogg-variant. Flera hjälpsamma har försökt hitta lösningen, bl a mellansonen (som också är bra på det här med it) och den här härliga bruden (som även hon verkar vara haj). Misstänker att FB har ändrat kategorierna.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.