livet

Låtlistor på Spotify under uppbyggnad

Jag och maken har pratat länge länge om att göra strukturerade härliga låtlistor i Spotify. Vi har mest bara i panik slängt in ett antal lösryckta låtar och ett gäng hela album i något sånär vettiga listor. Det känns sådär. Dels är listorna alldeles för korta och sen blir det lite tråkigt med samma artist i en stor del av listan.

Sedan jag skaffade ny Iphone i påskas har jag haft Spotify i luren men inte tagit tag i det förrän nu. Igår kväll satt jag en lång stund och har fått till en skön 4-timmars spellista i kategorin Lounge. Det är ju så mysigt att kunna lyssna på lite jazz, bosanova, soul o s v under en middag eller poolhäng. Vad sägs om Monica Zetterlund, Melody Gardot, Victor Davies eller Weathertunes. Sen ska några andra kategorier byggas upp, som t ex Party och Crazy mix har jag tänkt mig. Musik är ju definitivt gott för själen också, så här ska lista’s.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stina
  14 juni, 2012 at 10:09

  Jag älskar musik. Allt blir lättare om man har musiken på.:-) Kram

 • Reply
  Paulina
  14 juni, 2012 at 10:45

  Åh sådana listor skulle vi med behöva. Hos oss är det kaos 😉
  Och tack för pepp!
  Kramar tillbaka!
  Paulina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.