resor - långa & korta

Bilderna berättar 5

Den sjätte bilden handlar om en livboj som inhandlades på Dalarö för tre år sedan. Tyvärr är bilderna från själva resetillfället som bortblåsta. Så det fick bli samma bild med olika redigering.

Vi hade precis flyttat in i vårt nybyggda hus. Vi hade gjort markarbetena och grundarbetena själva, med hjälp av våra föräldrar och barn. De hade stöttat så mycket de kunde. Och det var en hel del.

Utan deras hjälp vet jag inte hur det gått. För att visa våra föräldrar uppskattning bokade vi ett datum för en överraskningsdag. Vi tog varsin bil och hämtade våra föräldrar tidigt på morgonen och körde mot kusten. Mamma försökte oavbrutet i en timme att gissa var vi skulle och vad vi skulle göra.

Första stopp var Dalarö. Plockade fram vår medhavda matsäck med kaffe och smörgåsar.  Vi promenerade sakta runt. Efter någon timme var det dags att ta färjan över till Ornö. Där åkte vi runt och tittade. Åt vår medhavda lunch. Färjan tillbaka. Strosade vidare på Dalarö. Hittade en trevlig inredningsbutik där jag köpte livbojen med tanke på poolen som skulle komma att byggas.

När solen hade börjat dala var det dags att sätta sig vid vårt bokade bord på Dalarö Strand Hotell och inta en fantastisk trerätters. (Där drack jag och maken alkoholfri öl för första gången. Det är numera ett stadigt inslag i våra liv). Vi hade jättemysigt och våra föräldrar uppskattade verkligen denna överraskningsdag.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åse
  24 augusti, 2012 at 07:31

  Härligt det,låter, att få överraska eller bli överraskad är kul !

 • Reply
  BeA
  24 augusti, 2012 at 07:48

  Ja det är <3 kärlek!!!
  Kram

 • Reply
  Bromans Bravader
  24 augusti, 2012 at 01:56

  Kul med överraskning! Förstår dock att mamma var nyfiken, skulle jag också ha varit.
  Kram Jannike

  • Reply
   Lena
   24 augusti, 2012 at 04:22

   Hon skulle kunna ställa upp i vm i nyfikenhet. Jag lovar.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.