hälsa & friluftsliv livet umgänge

Mera vänskaps-bomull

Början av kvällen

Början av kvällen

På eftermiddagen igår snodde jag ihop en kycklingsallad, dryck och kaffe. (Hörde ni vad världsvan jag lät trots att jag pratar mat). Hade en date med en av mina äldsta och närmaste vänner. Vi åkte till en liten badplats och njöt av en fantastisk kväll ända till solen dök ner bakom trädtopparna och det blev kallt.

Hon är en vän som alltid finns där. Är en av de mest ärliga jag vet. Hon har varit med när det blåser, kan man säga. Vi är lika på många sätt, men även olika på lika många sätt. Känner mig trygg med att hon inte för saker vidare. Hon är rak på ett kreativt sätt. Hon är den jag ringer till och bollar tankar med. Om jag hade gjort något riktigt riktigt dumt så är hon den jag skulle berätta för. Hon skulle inte lyfta på ögonbrynen. Det gör hon inte åt många saker. Hon skulle istället säga något i stil med det var ju inte så bra Lena, men vad gör vi åt det här nu då?

Kröp isäng ikväll med ännu mer vänskapsbomull i hjärtat. Och tänkte på att hon sa att jag gjort den godaste kycklingsallad hon ätit.

Slutet på kvällen

Slutet på kvällen

Må bäst!

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  sofia
  14 augusti, 2012 at 10:01

  Mysigt och härligt med vatten! Jag kommer nog och hälsar på snart;)

  Allt gott/ Sofia

  • Reply
   Lena
   14 augusti, 2012 at 10:09

   Du är så välkommen 🙂

 • Reply
  creando
  14 augusti, 2012 at 10:41

  En sån vän har jag också. En som jag älskar. En som jag vet alltid, alltid är där. Vad som än händer. Det är en skatt värt mer än allt annat 🙂

  Kramar

 • Reply
  helenasenklavardag
  14 augusti, 2012 at 12:01

  Vad mysigt det lät! Har också två sådana vänner som jag Älskar!
  Kram Helena

 • Reply
  Linda
  14 augusti, 2012 at 12:54

  Visst är det härligt att ha en sådan vän, som känner en utan och innan och alltid finns där. Underbart!

  Kram, kram

 • Reply
  Lotta
  14 augusti, 2012 at 01:28

  Underbart. Jag har också, inte många, men vänner som alltid finns. älskar!

  Kram

 • Reply
  Fru Sederblad
  15 augusti, 2012 at 05:06

  Riktiga vänner växer inte på träd.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.