hälsa & friluftsliv

Kul träning

Sibirisk ärtbuske, som inte har det minsta med inlägget att göra

Sibirisk ärtbuske, som inte har det minsta med inlägget att göra

Igår var jag energilös och hade absoluuut ingen lust att  åka och träna. Men, jag hade ju bokat in mig på ett första testträningspass på Curves. Hade inga förväntningar innan. Visste bara att det var ett träningsställe enbart för kvinnor.  Handlar om cirkelträning i 30 minuter. Man varvar kondition med styrketräning, 30 sekunder på varje station, medan härliga instruktörer går runt och peppar. Det var hur kul som helst och jag var fylld med energi när jag gick därifrån. Så kul och skönt att vi ska åka träna nu igen.

Sen ska jag fundera på om jag vill binda upp mig på detta, minst tre gånger i veckan, i ett år. Och om det är den här träningen jag vill lägga pengar på det här året.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta
  8 september, 2012 at 03:14

  Kul att testa….viktigt att man känner att det är rätt, att man vill fortsätta och inte bara göra det under en begränsad tid. Låter lovande!

  Ha en fin lördag!

 • Reply
  Linda
  8 september, 2012 at 04:53

  Jag funderade på att träna där ett tag men sen när mannen ville börja köra styrketräning på F&S så blev det där istället. Jag är så lat så jag måste ha draghjälp om jag ska ta mig dit. Hade inte mannen åkt på morgnarna så hade jag aldrig kommit iväg.

  Trevlig kväll!
  Kram Linda

  Och du, tack för kommentaren om bilden på mig. Det värmer. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.