livet

Bloggkärlek

Igår morse var det bästa morgonen på länge. Jag hade fått en award av bästa’ste Lotta. Blev jätteglad. När jag började tänka på att blogga var jag tveksam. Vad ska jag skriva om. Det händer ju inget i mitt liv. När jag väl kom igång så har jag visat för mig själv att det ju faktiskt händer en del. Bloggandet har också gjort att jag tvingar (positivt) mig själv att mera leva i nuet och att faktiskt hoppa på när det väl dyker upp saker. Har lärt mig leva mer nära mig själv, skulle man kunna säga. När det sen visar sig att andra verkar gilla det jag delar med mig av, trots att jag ganska sällan skriver om kläder, skor eller inredning, så känns det svindlande. Och jag ser att fler och fler verkar gilla det. Bloggen växer stadigt. Hade väl aldrig trott att det skulle vara så roligt att blogga.

Nu till uppgiften. Jag ska fortsätta meningarna nedan och länka till 11 favoritbloggar. Först måste jag säga att alla bloggar jag följer är mina favoriter. Jag följer ENBART bloggar som ger mig något, på olika sätt. Skulle aldrig följa någon bara för att. Och skulle aldrig kommentera hos någon bara för att synas. Är inte sån helt enkelt. Sen finns det ju såklart så många flera som man inte hinner med.

 • Mitt motto: gör det nu, INTE sen.
 • Favoriten: på morgonen är gröttallriken
 • Läser: just nu mest bara bloggar och dagstidningar
 • Älskar att tillbringa en eftermiddag: sittandes på en bänk mot en solig vägg vid sjön.
 • Saknar: sol och värme
 • Vill göra jätteofta: promendera eller springa i vår härliga natur
 • Tycker om som jag inte trodde jag skulle gilla: att spela golf. Det är bara såååå härligt!
 • Bakar: gärna matbröd
 • Somnar: snabbt i sängen. Aldrig i soffan för det är så hemskt att sedan gå lägga sig i sängen och tro att man ska kunna somna om när man just sovit middag.
 • Favoritparym: har jag ingen. Hade en allergisk kollega för några år sedan. Då surade jag ihop (på situationen inte på henne) och slutade nästan helt med parfym.
 • Har jag svårt att låta bli att bläddra i om den ligger framför mig: inredningstidning
 • Tackar aldrig nej till: socialt umgänge.
 • Längtar till: vår kommande fjällvecka.
 • Vill tipsa om: att testa att köra gocart. Det är vansinnigt kul.
 • Så stolt så jag håller på att spricka: över mina tre barn. Så klart.  De små hjälplösa varelserna har vuxit och blivit goda, respektfulla, glada och alldeles alldeles underbara individer på egna ben.

Jag vill ge lite bloggkärlek vidare till:

BeA – Ett ord på vägen
J
annicke – Bromans Bravader
Helena – Helenas enkla vardag
Linda – Hem & trevligheter
Nilla – Life’s silverlining & I
Pia – Queen of Kammebornia
Ulrika – Tidsoptimisten
Hanna – Villa Sjöhaga
Sara – Bara Sara
Emma – Livskrafter
Susanne – Villa tretton

Och så lite extra bloggkärlek till Lotta 🙂

Jag skickar samma påståenden/frågor vidare. Låt gärna awarden vandra vidare till bloggare som har mindre än 200 följare.

Så här gör du…
Berätta på din blogg vilka du nominerar och länka till deras bloggar. Berätta lite om dig själv också och svara på de frågor du fått av den som först nominerade dig. Hitta på nya frågor (nya hann inte jag) för de 11 som du nominerar och skriv på deras blogg att de är nominerade.

Må bäst!

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  VÄLKOMMEN HEM
  17 november, 2012 at 10:02

  Åh, vad roligt för dig! STORT Grattis!! Visst är det ju så, man tror inte att man har nåt o skriva om, alla andra skriver ju så himla fint och mycket och gör saker hela tiden, tycker man. Men sen om man verkligen tänker efter så gör man ju en väldigt massa saker själv också, som man kanske inte ens tänker på.
  Kul när det ”bär frukt”!
  Kram o ha en underbar dag! Judita

  • Reply
   Lena
   25 november, 2012 at 07:15

   Tack för din fina hälsning!

 • Reply
  Sara
  17 november, 2012 at 10:16

  Vad glad jag blir!! Tack snälla du- jag ska skicka den vidare! Kram Sara

  • Reply
   Lena
   25 november, 2012 at 07:15

   Kul att sprida glädje!

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  17 november, 2012 at 10:40

  Tack Lena! Vad gullig du är! Varm kram!!!

  • Reply
   Lena
   25 november, 2012 at 07:16

   Kram till dig också!

 • Reply
  Villa Sjöhaga Hanna
  17 november, 2012 at 11:11

  Åhh vad glad du gör mig!!!! Tack snälla!!
  varm kram!!

  • Reply
   Lena
   25 november, 2012 at 07:16

   Kul att du blir glad, förstås!

 • Reply
  Villa Sjöhaga Hanna
  17 november, 2012 at 11:13

  glömde ju gratulera dig också!!:)

  • Reply
   Lena
   25 november, 2012 at 07:16

   Haha, tack tack!

 • Reply
  Emma
  17 november, 2012 at 12:26

  TUSEN TUSEN TACK från hjärtat. jag tar till mig och blir självklart lite rörd. Du är en stjärna och tack igen du härliga kvinna
  Love
  Emma

 • Reply
  Lotta
  17 november, 2012 at 12:58

  Och du gör mig glad med!
  Vilka sköna bloggar du valt, flera av mina favvisar också <3

  Njut dagen härliga Lena!

 • Reply
  Bodil
  17 november, 2012 at 02:14

  Grattis till utmärkelsen.
  Ha en fin helg!
  Kram Bodil.

 • Reply
  Åse
  17 november, 2012 at 04:57

  Grattis till dig och din härliga blogg ! Ha en fin kväll .

 • Reply
  helenasenklavardag
  17 november, 2012 at 06:07

  Tack snälla lena! Så glad jag blir! Har börjat svara på frågorna, men det är inte alltid så lätt att veta vad man själv tycker i vissa frågor!
  Kram och ha en skön kväll!
  Helena

 • Reply
  Nilla
  17 november, 2012 at 06:22

  Grattis till dig! och Tusen tack! Det värmer mitt hjärta!
  Kram Nilla

 • Reply
  Milla
  17 november, 2012 at 06:24

  Hej – haha jag har också skrivit om den här bloggkärleken idag! Fast förde den inte vidare till andra, ja på mitt vis. Jag reflekterade även över mitt bloggande, jag har ju bloggat rätt länge och det är även det kopplat till en hel del tillkortakommanden. Att man väljer att göra sin grej och att tiden även ändrar sin egen inriktning. Det är nästan lite sorgligt att läsa tillbaka i sin egen blogg 5 år tillbaka i tiden… Det roliga är ju att hela tiden hitta in till nya bloggar via andra, de där små, som ger så mycket mer än de stora. Jag tror du vet vad jag menar… Så jag som lovat mig att läsa färre – ja jag oroas av mitt eget nätberoende – har istället utökat mitt favoritantal… kram Milla

 • Reply
  Ulrika
  17 november, 2012 at 09:09

  Tack för din bloggkärlek – vad glad jag blir <3. Massor med bloggkärlek till dig också och så ska jag fnula lite på frågorna och återkomma med ett inlägg på min blogg sen 😉

  Kram Ullis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.