livet umgänge

Brunch-kalas

Scones i handduk från Himla

Scones i handduk från Himla

Eftersom jag fyllt år i veckan så har jag bjudit in till lite kalas. Ville hitta på nåt som jag inte gjort förut. Det fick bli brunch. För sexton personer (ja vi är en stor familj. Ändå kommer inte alla). Hur tänkte jag där? Det är rätt många delar i en brunch, menar jag. Men, men, det funkar nog. Huvudsaken är att vi ses. Nu måste jag sätta fart.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  25 november, 2012 at 01:59

  Vad mysigt med brunch och härligt med stor familj.
  Hoppas att allt blev bra och mysigt. 🙂

  Kram Linda

 • Reply
  helenasenklavardag
  25 november, 2012 at 03:05

  vad mysigt med brunch! Låter som en mycket trevlig ide!
  Kram Helena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.