livet

Bloggaward – igen!

Efter två intensiva och långa dagar på jobbet känns det extra trevlig att kunna göra det här inlägget.

Jag har fått en bloggaward av världens bästa Heléne. Ingen tar bilder som hon. Kolla in sista bilden i det här inlägget eller det här inlägget. Ingen hanterar ordet som hon. Kolla in det här inlägget. Extra kul är det att hon just nu planerar sitt eget sommarbröllop i Frankrike. Hon är helt enkelt en tjej man blir beroende av.

När man får award så ska man svara på frågor och skicka vidare lite kärlek ut i cyberrymden vi befinner oss i.

1. Vad ville du bli när du var liten? Ingen aning faktiskt. Har aldrig varit en sån som har planer och mål på det viset. Känns som att man liksom springer förbi stängda dörrar då, som det kanske finns jättespännande saker bakom, bara för att man har bestämt sig för att gå in genom den där öppna dörren där långt borta.

2. Vad är du idag? Ekonom i chefsroll. Som jag blev bara för att jag öppnade den där stängda dörren som jag inte alls hade tänkt på innan.

3. Vart vill du helst resa? Åh, massor med ställen. Thailand igen, NY igen, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Svalbard, Dubai, Berlin, Skottland (och dricka virre förstås), Hurtigrutten, Dalarna igen och igen, Österlen. Ja, ni ser. Det tar aldrig slut. Älskar att resa.

4. Var ser du dig själv om 5 år? Som sagt, svårt med planer. Men generellt så kan jag ju önska att jag mår bra, lever ett harmoniskt liv och sysselsätter mig med något jag brinner för.

5. Rött eller vitt? Ja, tack.

6. Sommar eller vinter? Sommar! Älskar solen och värmen. Gillar vintern också, men då snackar vi några minusgrader och snö (som nu) och inte mörk och slaskig.

7. Havet eller skogen? Skogen. Havet är läskigt och lömskt.

8. Hip hop eller dansband? Både och faktiskt. Beroende på humör.

9. Vad gör dig ledsen? Lögner och respektlöshet!

10. Vad vill du bli bättre på? Att ta hand om mig själv och njuta. Men jag håller på att träna på det och har redan blivit mycket bättre, tack vara bloggen.

11. Det bästa du vet? Kan inte välja. Att sitta vid vårt bord i skogskanten och njuta av frukost i morgonsolen, att ligga i solstolen en stekhet sommardag, att ta en skogspromenad, att ta ett glas vin i solnedgången, att sitta mot en södervägg vid sjön i vårsolen, att sitta med en latte vid braskaminen. Och så klart, det uppenbara, att ha hela familjen samlad och skratta tillsammans.

Och nu tänkte jag skicka awarden och frågorna vidare till några bloggar som jag inspireras av, blir glad av, futvecklas av, år igångsatta tankar av och njuter av. Väljer nu några jag inte gav förra gången.

Creando
SofiaHedvigPR
Välkommen Hem
Dianas drömmar
Tittilina
Elvira Spekulerar

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Helene
  11 december, 2012 at 11:15

  Oj. Tack för de finaste av ord. Jag blir helt rörd här på andra sidan tangentbordet.

  Tack finaste du!

  Kram

 • Reply
  Lotta
  12 december, 2012 at 03:18

  Grattis!!! Och en härlig blogg också, som du länkar till. Tack för det!

  Kram

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  12 december, 2012 at 10:36

  Stora grattiskramar!

 • Reply
  Tittilina
  12 december, 2012 at 09:18

  Grattis till awarden! Den är du värd!
  Och tack snälla du för att jag fick en av dig, så glad jag blir!
  Kram

 • Reply
  sofia
  14 december, 2012 at 09:39

  Nämen tack snälla! Vad glad jag blir:)

  Du är så himla rar och jag blir så glad för alla fina kommentarer!

  Fin helg!!

 • Reply
  dianasdrömmar
  15 december, 2012 at 06:23

  Tack raring, hade jag helt missat 🙂 kram Diana

 • Reply
  Victoria - Elvira Spekulerar
  26 december, 2012 at 01:26

  Tack snälla rara du för awarden <3 .

  Kramar i massor och god fortsättningen på dig

 • Reply
  Svar på frågestunden.. » Elvira Spekulerar
  20 februari, 2013 at 07:06

  […] kom på att jag fått awarder och fler frågor tidigare från både Lena och Emma, dom frågorna återkommer jag till vid ett annat tillfälle, då det här blev ett rätt […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.