livet

FÖDELSEDAG

Man måste ju trixa också. Den när han "åker på bakhjulet" gillar jag.

Man måste ju trixa också. Den när han ”åker på bakhjulet” gillar jag.

Hipp hipp hurra för det är världens bästa R’s födelsedag! Vi började hemresedagen med att uppvakta mellansonen som fyller 23 idag. Han älskar smörgåstårta så lillasyster improviserade en sån i stugan. Till värsta coola snowboard-åkaren. Vilken sport han än testar så blir han riktigt duktig.

 

Lillasyster imroviserade en minismörgåstårta och har lagt ner sin själ i paketinslagningen.

Lillasyster imroviserade en minismörgåstårta och har lagt ner sin själ i paketinslagningen.

Till skillnad från storebror (16 månader äldre), som satt där man parkerade honom, så var R inte stilla många sekunder som barn. Han till och med somnade i farten liksom. Har alltid haft lätt för sig i skolan, men först i åttan kom han på att man kanske skulle lägga på ett kol. Gick ut både grundskola och gymnasium med strålande betyg. Kommer aldrig glömma när jag gick i taket när han satt och spelade dator istället för att plugga till prov dagen efter. Han lyfte blicken och sa jag gillar inte att plugga. På nåt vänster så räckte det för honom att följa med på lektionerna. Tog sen byggnadsingenjörs-examen och hade jobb som arbetsledare på stort byggföretag innan han var klar. Han har en jättefin sambo som han planerar en framtid tillsammans med.

Tänk vad stolt jag är och jag älskar dig så, R.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.