hälsa & friluftsliv livet

Årets första löptur

Jobbade hemifrån idag. Innan fruktost tog jag mig i kragen och drog iväg på årets första löptur och sen lite styrkeövningar på mattan. Hade förväntat mig att det skulle gå mycket tyngre, men det gick riktigt bra. Jag springer inte fort och jag springer inte långt. Hur gärna jag än skulle vilja kunna det så måste jag ju jämföra mig med mig själv och ingen annan. Jag kan liksom inte förvänta mig att bra kondition trillar ner från himlen. Måste helt enkelt träna mig dit.

Självklarheter, men det känns bra att skriva det, så kanske det blir av oftare. Man skulle kunna se det som ett löfte. Till mig själv.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Svägerskan
  15 januari, 2013 at 08:19

  Vad duktig du är 🙂
  kram kram

 • Reply
  Anna Margareta
  15 januari, 2013 at 09:41

  Springa är det bästa! Det gäller bara att göra det ofta så kommer flåset:) Har själv peppat upp mig och startat efter ett långvarigt uppehåll.

 • Reply
  Lotta i USA
  16 januari, 2013 at 12:46

  Duktig du är!!! Bra jobbat 🙂

  Skön start på dagen.

  Ha det gott!

  Kram

 • Reply
  dianasdrömmar
  16 januari, 2013 at 07:07

  Bra jobbat, duktig du är Lena kram Diana

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  16 januari, 2013 at 10:17

  Heja dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.