God morgon!
Jag hade glömt bort att vi hade en Briekaka liggandes i kylen. Kom på det när jag läste Saras inlägg i går kväll. Inspirerad av detta tog jag fram kakan och hade på hackade hasselnötter. Konstaterade att det var slut på flytande honung, så jag chansade på att det skulle funka med lönnsirap. Det gjorde det. Riktigt gott faktiskt. Ska nog ta på lite frukt nästa gång också.
Idag bjuder vädergudarna på inte riktigt lika fint väder. Alldeles dimmigt och mulet. Men det är ju inte värsta sorten så jag klagar inte. Ska försöka hinna ett och annat på förmiddagen och sedan åker vi på kalas på eftermiddagen.
Må bäst!
10 Comments
Linda
6 januari, 2013 at 09:07Jag har aldrig ätit Briekaka, är det och Brietårta samma sak? Har inte ätit det heller men det låter ju fantastiskt gott.
Ha en bra dag!
Kram Linda
Tittilina
6 januari, 2013 at 10:22Såg oxå Sara`s Tårta igår och blev såååå sugen!
Ha en fin söndag!
Kram
Suss
6 januari, 2013 at 11:35Jättegott med Brie! Tar ofta en bit som efterrätt men har aldrig gjort nån tårta 😉
Kram Suss
Helenasenklavardag
6 januari, 2013 at 11:55Men vad gott! Har aldrig ätit Brietårta, får nog testa det!
Kram Helena
Lotta
6 januari, 2013 at 12:53Man tager vad man haver sa Kajsa Warg – och så blir det jättegott!
Har lönnsirap från Vermont hemma, ska testa med den 🙂
Ha en skön söndag
xx
Queen of Kammebornia
6 januari, 2013 at 12:55Mmm, så gott!
dianasdrömmar
6 januari, 2013 at 06:53Men åh vad gott, sugen blev jag kram Diana
Anna
6 januari, 2013 at 08:22Mums!
Mina föräldrar gjorde just en sedan på nyår! Gott gott!
Hittade hit via bloggen Hildas Hem och blev fast en lång stund! Vilken härlig och personlig blogg du har! Hit återkommer jag gärna!
Välkommen att kika in hos mig!
Kram från Gotland!
Åse
7 januari, 2013 at 01:59Vilken härlig briekaka ser riktigt smarrigt ut . Ha en fortsatt fin måndag.
Malin - Stjärnflocka
9 januari, 2013 at 08:55Fattar inte att jag inte testat än… 🙂
Kram Malin