livet

VI TESTADE EN BRUNCH PÅ HOTELLET

 

Jag råkade se i våras att hotellet (Best Western Park Astoria) här i Enköping brukar ha brunch. Vi sa då att det vore mysigt att testa nån gång. Efter ett sommaruppehåll har de nu kickat igång igen.

 

En gång i månaden nu under hösten serverar de det på lördagar, 11.30 – 15.00. Efter att vi shoppat lite höstblommor på handelsträdgården åkte vi hem till mig och fräschade till oss lite innan vi gick till hotellet.

 

Tyvärr måste jag säga att vi var lite besvikna. Vi var där sista timmen så det kanske förklarar att det var rätt urplockat på faten. Det hade varit lite trevligare om de hade haft mindre fat och fyllt på vartefter istället.

 

Maten såg lite trött ut, så det såg ut som att allt stått framme hela tiden. Det hade varit önskvärt om de gjorde lite mindre i taget och fyllde på istället. Utbudet av vegetariska rätter var rätt snålt minst sagt. Jag blev lite förvånad eftersom det alltid är väldigt mycket fräscha vegetariska rätter överallt numera. Jag gillar sånt. Alla de rätter som jag testade, vegetariska och icke vegetariska, var dock riktigt goda, även om de såg lite trötta ut.

 

Vi passade på att mysa till det med lite bubbel.

Nu har jag låtit väldigt gnällig, men jag tycker det är viktigt att ge en ärlig recension. Givetvis är ju det här vår åsikt. Andra kanske tycker annat. Men en liten uppryckning hade inte skadat.

Vi hade kanske fått en annan känsla om vi varit där tidigare. Det viktigaste av allt, vi fick en jättemysig eftermiddag med en aktivitet som vi inte gjort förut. Och vi är faktiskt beredda att ge det en chans till framöver.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Bland Kastruller och vinglas
  18 september, 2018 at 10:39

  Älskar brunch konceptet och försöker kommi iväg på brunch lite då och då. Hoppas det blir av till helgen, det skulle varit gott.
  Planerar en stor 50 års brunch för mannen i November, men det är ju låg tid kvar
  Kram Kajsa

  • Reply
   Lena
   19 september, 2018 at 06:04

   Vad härligt med 50-årsbrunch! Vilken toppenidé!

   Kram

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  19 september, 2018 at 02:01

  Självklart ska du ge en ärlig recension! Det är ju jätteviktigt! Jag förstår känslan, det är inte kul när det känns trist och trött på serveringsfaten! Just därför som jag egentligen inte gillar bufféer och julbord. Men konstigt nog så är jag oftast nöjd på hotellfrukosten… 😉 Klokt att ni ändå tänker ge det en andra chans. Så känner jag med The Steam hotel, som vi var på förra hösten och det krånglade med både det ena och det andra, vi fick färre brödskivor än antalet det var dukat för, vi blev ivägkörda från vårt bord mitt i efterrätten för att vi suttit klart vår tid.. och då var det de som var sena med maten… listan kan göras rätt lång, (jag skrev faktiskt också om besvikelsen på min blogg, då) men hotellet är ju jättefint och jag kan absolut tänka mig att åka dit igen någon gång för att se om de ”lärt sig” något efter att ha haft öppet ett tag 😉
  Visst är det viktigt med pauser och återhämtning emellan varven. Jag känner också när det blir för mycket för mig.
  Vilken härlig inspiration från handelsträdgården! Jag ska ta tag i sen-höst-växterna sen när vi kommer hem från USA. Nu har jag bollkryssar här och där, men de har väl gjort sitt om några veckor.
  Hade sett fram emot att träffa dig på Bloggminglet, men jag kan inte boka in aktiviteter precis varje helg i oktober, så jag fick lov att prioritera. Återhämtningen, du vet 😉 haha…
  Vi kanske ses en annan gång förhoppningsvis.
  Kram på dig och ta hand om dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   19 september, 2018 at 08:30

   Eller hur. Viktigt att ge en nyanserad bild av vad man tycker om saker och ting. Annars blir det inte så trovärdigt. Har aldrig varit på The Steam hotel, men sett vansinnigt många som varit där. Ser så mysigt ut. Trist när man blir missnöjd.

   Bra att du prioriterar och tar hand om dig. Härligt med USA-resa. Ett år sen sist för mig, känns alldeles för länge sen. Abstinensen börjar göra sig påmind 🙂

   Hoppas verkligen vi kan ses nån annan gång!
   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.