livet

Inbrott på hotellrum & vårkänsla

Känner att jag måste ge en tankeväckare. Mina föräldrar har varit på pensionärsresa till Berlin. Resan var jättetrevlig på alla sätt, utom en liten detalj. En morgon efter att de ätit frukost upptäckte de att de haft inbrott på rummet. Någon hade tagit sig in med nyckelkortet (inga brytmärken) och tagit sedlarna i pappas plånbok som låg i jackfickan. De hade inte tagit korten och inte heller mammas handväska som hon lagt under kudden. De hade lyssnat på tips att inte lägga alla sedlar på samma ställe, så de blev inte av med allt, som tur var. Det ”lustiga” var att de mötte en kille när de precis gått ut från rummet. Mamma hann tänka jaha, nu hann han se vilket rum vi kom från. Kanske var det han som passade på, kanske inte.

Så här vackert var det utanför köksfönstret för några dagar sedan.

Vill gärna njuta av det vackra vita krispiga bilderna så länge det går. Idag har det varit plusgrader och slask. Inte alls lika vackert. MEN, i morse hörde jag fågelkvitter. Sånt där speciellt som man hör i början av våren. Så underbart.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sara
  29 januari, 2013 at 09:33

  Usch så olustigt att någon varit och rotat i ens grejer!!
  Kram Sara

 • Reply
  Nilla
  29 januari, 2013 at 09:44

  Väldigt olustigt! Tur att de hade spridit ut sina pengar.
  Måste säga att det var så roligt att läsa ditt svar om mitt inlägg på tonåringen, jag skrattade när jag läste det! så rätt hihi.
  Kramis Nilla

 • Reply
  Lotta i USA
  30 januari, 2013 at 01:14

  Å, blir så ledsen när jag läser det här. Det har hänt i vår familj med.
  Så tråkigt och olustigt!

  Fina bilder Lena.

  KRAM

 • Reply
  ulrika
  30 januari, 2013 at 09:24

  Usch så obehagligt där hade jag nog inte velat sova fler nätter – tänk om de kommer in när man sover också och rotar runt, måste ju vara någon i personalen eftersom de använder nyckel. Skönt ändå att de varit smarta och spridit ut pengarna 😉 Ja nu är det nog slut på de gnistrande fina vinterbilderna på en stund för idag regnade det till och med 🙁

  Kram Ullis

 • Reply
  dianasdrömmar
  30 januari, 2013 at 10:07

  Obehagligt! Härliga bilder Lena kram Diana

 • Reply
  Fru Sederblad
  30 januari, 2013 at 12:24

  Usch, vad olustigt. En hemsk känsla att någon rotat igenom ens saker.

  Men fågelkvitter, det är desto mysigare ;-).

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.