livet

Ett stort tack och en ursäkt

SONY DSC

Jeansklänningen är ett fynd jag gjorde, för 200 spänn!!!, på Valja Mi härom dagen. Sånt man blir glad av.

Först – tack snälla ni för fina kommentarer hos mig. Det värmer så. Jag har fått lite bassning från maken att jag inte svarat på era kommentarer på länge. (Han läser nämligen varje inlägg och varje kommentar, varje dag). Han har ju helt rätt. Det borde jag göra, för jag uppskattar verkligen att ni lämnar avtryck. Men jag har helt enkelt inte hunnit på länge.

Sedan jag börjat fastighetsmäklarkurserna har jag inte heller hunnit besöka er andra eller kommentera i den utsträckning jag vill.

Inläggens kvalitet är ju också en förbättringspotential. Hoppas ni håller ut, för sisådär i mitten på juni kommer jag tillbaka med full kraft;-) Då pausar skolan i ett par månader. Nej nej, jag lägger inte ner helt till juni. Det här är alldeles för kul för det.

Må bäst!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Svägerskan
  3 februari, 2013 at 08:22

  O vilken fin jeansklänning !
  Kul med kap 🙂

 • Reply
  Helene
  3 februari, 2013 at 11:20

  Äsch, inte ha dåligt samvete för det. Jag är också urdålig på det men jag försöker istället besöka dem som skriver hos mig och kommentera hos dem istället. För läser kommentarerna och blir glad, det blir man ju.

  Jättefin klänning hörru!

  Kram

 • Reply
  Fru Sederblad
  3 februari, 2013 at 12:14

  Snygg klänning! Ett riktigt kap.

  Och du, vi finns kvar här ändå oavsett om du kommenterar eller inte ;-).

  Kram, kram!

 • Reply
  Sara
  3 februari, 2013 at 01:31

  Najs klänning!
  Och jag tycker inte att du (eller nån) ska ha dåligt samvete ibland när just tiden till bloggen inte finns. Vi bloggar ju för att det är kul men inget måste och ibland får man prioritera annat helt enkelt! Fastighetsmäklarkurs förresten, så spännande! Bara av ren nyfikenhet ska vi på visning i ett grannhus idag, alltid kul att se hur de gjort eftersom husen i grunden är likadana. Och så hoppas jag att de får bra betalt:-) Kram Sara

 • Reply
  dianasdrömmar
  3 februari, 2013 at 03:09

  Åh, ska du bli fastighetsmäklare, vad kul 🙂 kram Diana

  • Reply
   Lena
   3 februari, 2013 at 06:46

   Kanske, kanske inte. Vi får se var äventyret tar vägen med mig.

 • Reply
  Linda
  3 februari, 2013 at 04:27

  Vad fin du är och vilket kap, både du och klänningen. 🙂

  Såg att du hade kommenterat Bromans Bravader om bloggdagen hon eventuellt ska fixa ihop. Då åker vi väl tillsammans, eller hur? 🙂

  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   3 februari, 2013 at 06:46

   Jajamen, åker gärna tillsammans!

   • Reply
    Linda
    3 februari, 2013 at 07:38

    Klart vi ska övernatta fredag till lördag men om det är på en lördag och det blir fest på kvällen då måste vi ju nästan stanna över natten då också, eller? 🙂

    Kram, kram

    • Reply
     Lena
     3 februari, 2013 at 08:06

     Jaaaaa, såklart 😉

 • Reply
  Tittilina
  4 februari, 2013 at 10:34

  Så där gör min man med. Läser varenda kommentar och inlägg.
  Men tror du att han har vett att skriva nån lite söt kommentar själv? Dessa karlar.

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.