livet

Kunskapsleverans

Japansk lönn som börjar knoppas

Japansk lönn som börjar knoppas

Idag var det dags att leverera kunskap. Jag skrev min första tenta på många år. I fastighetsvärdering den här gången. Hade förmånen att få skriva på KomVux i Enköping i och med att kursen är på distans. Jag känner mig ganska säker på att jag klarade mig, trots att det var två frågor med 8 poäng vardera som jag kände typ ”jaha, åååkeeejjj!?” inför. Jag skrev lite på känn och hoppas att gammal kunskap och livserfarenhet ska ge mig nån poäng.

Hade fyra timmar på mig, men var klar redan efter en timme. Men jag andades lite, släppte ner axlarna och tog en kopp kaffe till. Filade lite till på frågorna, innan jag lämnade in.

Och sen! Sen hade jag ju drygt två timmar gratis (innan det var dags att jobba igen). Och vad gör man då!?!?! Passar på att shoppa så klart. I strålande vårsol dessutom. Det gjorde inte så ont.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.