hälsa & friluftsliv livet

Hälsopepp och några poäng till handlingarna

Hade klockan som vanligt på halv sex. Eftersom jag jobbar hemifrån på förmiddagen idag så hann jag med en löprunda på morgonen.

Så här glad kan man känna sig när man får chans att ta en runda klockan sex på morgonen i vårsolen. Men hörrni. Ni som inte kommit på tjusningen ännu och har möjlighet, ut och rör på er innan frukost. Springa, jogga, pw’a eller promenera gör susen för hälsan och humöret. Kom igen!

En härlig frukost efteråt blir en guldstund.

Förresten, jag fick reda på härom dagen att jag passerat grupparbete och tenta i den ena kursen. Nu kan jag lägga mina första fastighetsmäklar-relaterade högskolepoäng till handlingarna. Den andra halvfartskursen har en tenta nästa fredag. Vem kan koncentrera sig på en femtimmarstenta dagen innan Stora Bloggdagen. Inte jag i alla fall. Jag tar den i augusti istället. Jag pluggar ju utöver jobbet för att det ska vara kul och ingen press.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heliophilia
  24 april, 2013 at 08:47

  Åh vad härligt det låter med en solig löprunda direkt på morgonen. Jag vill också! Ska bara bli av med den här envetna förkylningen först, men sen så.

  /anna

 • Reply
  Jessica
  24 april, 2013 at 10:30

  Härligt med en tur på mg innan frukost, förr gick jag alltid innan frukost men nu blir det en tur efter. Men kan sakna dom där promenaderna innan, frukosten blir ju så mkt godare..
  Ha fina dagen, kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.