livet

Provocerande!

Bil R IMG_0294Skriver inte ofta om negativa saker, men jag måste få ur mig nåt vansinnigt provocerande.

Tänk er att ett par går in i en matbutik. Vi kallar dem för Kim och Robin (som både kille och tjej kan heta för att det inte ska bli nån könsrollsdiskussion). Kim går direkt och ställer sig i en kassakö. Du har handlat klart och ställer dig i kön efter Kim. Det blir Kims tur, men eftersom hen inte har några varor, utan väntar på att Robin ska komma med varorna, så stoppas allt upp och alla i kön får vänta tills hen behagar komma.

Hmmm, tänker ni nu, var är den här storyn på väg?!

Det beskrivna beteendet tror jag oerhört få skulle acceptera. Så, VARFÖR I H*!¤/¤&¤/) är det då okej att ställa bilen i biltvättskön och SEN gå in och betala. Under tiden har ju andra först betalat och ställer sig sen i kön och kan inte köra in eftersom man väntar på nån som blockerar. Kanske ingen jättebra jämförelse, men ni fattar.

Så kan vi nu enas om att man FÖRST går in och betalar och SEN ställer sig i kön?!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  25 juni, 2013 at 08:55

  Grr hemskt irriterande..kram Diana

 • Reply
  eva
  25 juni, 2013 at 09:06

  Är fullständigt på din linje!

 • Reply
  creando
  25 juni, 2013 at 11:17

  Hm, det finns människor som inte riktigt har kläm på de sociala koderna…helt enkelt. Samma människor som envisas med att lägga sig i omkörningsfil, när alla andra krypkör i bilkö. Mycket märkligt och troligen fog för någon osmickrande diagnos. Tror jag.

  Ha det fint när du lugnat ner dig! 🙂

 • Reply
  Lotta i USA
  26 juni, 2013 at 03:09

  Enig!

  Jag brukar säga till om det blir för knasigt 😉

  KRAM!

 • Reply
  Milla
  26 juni, 2013 at 08:23

  Haha ja det där var ju ett lite udda beteende. Så är det ju det där med om det är lång kö och man öppnar en kassa till, vem rusar då till den? Ja inte en som står först i den längst kön i alla fall…. Jag blir alltid lika snopen när jag ser dessa lata jäklar som i parkeringshusen parkerar FRAMFÖR P-apparaten och löser biljett och sen letar efter plats. När det kommer andra etfter som inte kan åka förbi. Ja oj det finns många såna där grejor. Tänk om fler skulle hojta till när det görs fel, fast på ett vänligt sätt, skulle allt bli bättre då, måntro? kram Milla

 • Reply
  Susanne
  26 juni, 2013 at 11:49

  Haha, klart jag håller med. Kan skratta lite åt beteendet nu när du beskriver det men skulle jag varit i den situationen hade jag blivit gaaaalen!

  Ha en bra dag
  Stor kram

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  4 juli, 2013 at 07:01

  Åhh, galet irriterande och vansinnigt! Släpper alltid före dem i kön som har mindre varor än mig… Hur tänker folk?

  Kraam
  Petronella

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.