umgänge

Tiden går fort när man har roligt

SONY DSC SONY DSC

En gammal jobbarkompis med man förgyllde vår lördagskväll. Vi har umgåtts en del genom åren, men nu var det tre år sen sist. När våra män träffades första gången var det ingen runt omkring som trodde på att de aldrig setts förut. Så bra klickade de. De är så himla härliga och har alltid en massa spännande att berätta.

SONY DSCJag bjöd på lite dramatik. Höll på att dränka mig själv i en halv klunk vatten. Skrattade till och drog förmodligen ner lite i luftstrupen. Halsen krampade och jag fick inte luft. Det var nog lite spärrande för de runt ikring.

Plötsligt dök det upp en raggarbil som tog oss en tur runt stan. Lite annorlunda för ett par Värmdöbor och för mig som gammal Uppsalabo. Lite mer vanligt i Enköping. Sen gick vi till sjön och satt och njöt en stund. När vi sen tagit oss igenom ost och vin så hade plötsligt klockan passerat en bra bit över midnatt. Måste använda det slitna uttrycket tiden går fort när man har roligt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Christina
    7 juli, 2013 at 05:27

    Hej! låter som en härlig kväll, vänner har verkligen en förmåga att förgylla livet. Och sparissen på bilden ser delikat ut, grönsaker är så gott!
    Ha det fint!
    Kram Christina

  • Reply
    Design by Tornblad
    8 juli, 2013 at 04:16

    Låter som ni haft en supertrevligt, förutom vattendramatiken.

    Ha det gött!
    Kram Malin

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.