inredning

Ger bort som present

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Det här fina träansiktet fick jag gratis på Blomsterlandet. Senaste gångerna jag varit där har de haft ett antal pryttlar som de ger bort som present. Jättetrevligt. Förra gången tog jag en ljusstake till dottern och nu hittade jag den här till mig. Den fick bli kompis med House Doctor-boxen i fönstret.

Själv sitter jag på ett hotellrum i Gävle och försöker göra det så fredagsmysigt jag kan. Har just avverkat ett varv på stan. Har fyndat några små sötisar som ni förstås får se sen. Hoppas ni har en härlig fredagskväll!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nilla
  25 oktober, 2013 at 07:08

  Vad trevligt av dem att ge bort saker så där! Men det lät lite ensamt att bo på hotellrum i dag. Hoppas du får en mysig kväll! Kram Nilla

 • Reply
  helenasenklavardag
  25 oktober, 2013 at 08:58

  Vilket häftigt huvud och att du fick det. Riktigt kul..
  Hoppas du kan roa dig på hotellrummet.
  Kram Helena

 • Reply
  Susanne
  25 oktober, 2013 at 10:45

  Trevligt att dom delar ut presenter så till sina kunder!

  Hoppas kvällen varit bra:-)
  Kraam

 • Reply
  Tittilina
  25 oktober, 2013 at 11:17

  Coolt! Och så trevligt med presenter!

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.