livet

Italienska delikatesser, red velvet & brända saffrans-biscotti

SONY DSC SONY DSC

Efter fredagens middag, bestående av italienska delikatesser från Martina i Uppsala, gjorde dottern lite extra fredagsmys. Dagen till ära. Cup cakes’en hette visst red velvet och var gudomligt goda. Smälte verkligen i munnen. Betydligt finare och godare än mitt bak igår.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Hittade ett recept på saffrans-biscotti utan nötter, eftersom dottern inte gillar det. I receptet stod inte gradantalet, enbart tiden, på första gräddningen. Jag googlade fram ett par andra recept och följde graderna där. Jo, tjohej, vad bra det blev. NOT!! När klockan pep så var skorporna alldeles brända i botten och inte alls så gyllengula som på bilden. Fick slänga hälften. Gggrrrrr! Nåja, på’t igen i veckan.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    helenas enkla vardag
    24 november, 2013 at 07:37

    Typiskt. Annars ser det verkligen fint ut och inte brända. jag brukar också göra tabbar, det är nog därför jag inte bakar så ofta nuförtiden.
    kram Helena

  • Reply
    Lotta i USA
    26 november, 2013 at 03:01

    😉 Känner igen!

    Ser jättegott ut under alla omständigheter och de där cup caksen….mmm. GOTT. Och mera skorpor? Låter som en utmärkt idé.

    KRAM!

  • Reply
    Fröken i Söder
    26 november, 2013 at 10:45

    Ser jättegott ut! Jag gjorde också skorpor för någon vecka sedan. Jag hade mandel och vit choklad i mina. / Stina

  • Reply
    Tittilina
    28 november, 2013 at 09:27

    Åh dom där Red velvet såg spännande ut!
    Vad är det i dom?

    Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.