Efter fredagens middag, bestående av italienska delikatesser från Martina i Uppsala, gjorde dottern lite extra fredagsmys. Dagen till ära. Cup cakes’en hette visst red velvet och var gudomligt goda. Smälte verkligen i munnen. Betydligt finare och godare än mitt bak igår.
Hittade ett recept på saffrans-biscotti utan nötter, eftersom dottern inte gillar det. I receptet stod inte gradantalet, enbart tiden, på första gräddningen. Jag googlade fram ett par andra recept och följde graderna där. Jo, tjohej, vad bra det blev. NOT!! När klockan pep så var skorporna alldeles brända i botten och inte alls så gyllengula som på bilden. Fick slänga hälften. Gggrrrrr! Nåja, på’t igen i veckan.
Må bäst!
4 Comments
helenas enkla vardag
24 november, 2013 at 07:37Typiskt. Annars ser det verkligen fint ut och inte brända. jag brukar också göra tabbar, det är nog därför jag inte bakar så ofta nuförtiden.
kram Helena
Lotta i USA
26 november, 2013 at 03:01😉 Känner igen!
Ser jättegott ut under alla omständigheter och de där cup caksen….mmm. GOTT. Och mera skorpor? Låter som en utmärkt idé.
KRAM!
Fröken i Söder
26 november, 2013 at 10:45Ser jättegott ut! Jag gjorde också skorpor för någon vecka sedan. Jag hade mandel och vit choklad i mina. / Stina
Tittilina
28 november, 2013 at 09:27Åh dom där Red velvet såg spännande ut!
Vad är det i dom?
Kram