bygga nytt livet trädgård

FIRA MED BUBBEL ÄR VÅR BÄSTA GREN

Fira med bubbel är vår bästa gren, skulle man kunna säga. Gärna bubbel i bubbel. Igår uppmärksammades ettårsdagen sedan vi flyttade in i nya huset.

Fira med bubbel

Vi hade fått en Ferrari av vänner. Den snabba Ferrarin fick symbolisera hur snabbt året har gått. Helt otroligt snabbt! Vi kan varmt rekommendera denna mousserande dryck. Verkligen en ögon-bryns-höjande god. Ett italienskt bubbel. Samma druva som i champagne. Just denna hade de fått då de var på en glasprovning.

Fira med bubbel

Och vilken tur vi hade med vädret. Strålande fint, precis som på premiärbadet men till och med lite bättre än som dagen då vi fick nycklarna i handen.

Strax innan bilderna togs hade himlen verkligen öppnat sig. Det hade varit lite soligt under arbetsdagen, mot eftermiddagen blev himlen mer och mer mörk. Åskan mullrade i bakgrunden. Vi muttrade att det förmodligen skulle regna precis när vi skulle fira i badet. Och vid fyra blev himlen svart och regnet vräkte ner. När jag stängde ner jobbdatorn vid fem så skingrade sig molnen. Vilken timing!

Fira med bubbel

Andreas hade köpt svenska jordgubbar för lite extra mys. Med viss skepticism smakade vi på dem (de brukar ju vara rätt träiga och smaklösa så här års). Men jäklarns vad goda de var. Han hittade dem faktiskt på Willys. Och han köpte också chokladpraliner på delikatessbutiken. De tar vi ikväll.

Men ikväll ska vi inte fira med bubbel. Nån måtta får det vara på trevligheterna 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.