livet

Lite vinterpynt

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ett nytt ord har dykt upp; vinterpynt. Ett vackert ord och ett bra ord. Ni vet när man lite smått börjar förbereda sig för advent och jul, men ändå inte går all in. Så lite vinterpynt har jag hunnit med.

Ljusstake från barnen i present förra året, ljusslinga från Indiska, hyacinter och miniamaryllis från Blomsterlandet, några lärkkvistar, äpplen från en gammal julgrupp och hjärtat från Riwahl (inredningsbutik här i Enköping) plockade jag ihop tillsammans med lite mossa.

Lite mysigt att njuta av i höstmörkret i väntan på advent.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Tittilina
  28 november, 2013 at 09:28

  Åh så fint!
  Nu fick jag verkligen inspiration!

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.