livet

Klart grisen skulle pimpas

SONY DSC

SONY DSC

Kom på att jag nog bara visat det här på Instagram (@gottforsjalen).

Fick lite stuvbitar av lammskinn från min gotländska kurs’ares mamma. Frågade efter det eftersom jag kände för att göra nåt. När jag sen plockade fram den här adventsgrisen från Formverket, som jag fick från förra jobbet i julklapp, så visste jag. Klart grisen skulle pimpas. Är nöjd med mitt resultat. Det är bara frågan om grisen är lika nöjd. Kanske jättepinsamt att plötsligt ha blivit lamm.

Jadå, mamma, jag lovar att ta bort skinnet när ljuset är lite kortare 😉

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Victoria
  6 december, 2013 at 10:52

  Kunde Lotta på Bråkmakargatan ha en grisbjörn så kan väl du Lena ha en lammgris :)))

  Jättefin är dem hur som helst.

  Kram Victoria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.