livet

Då har vi ett oskrivet blad framför oss

God fortsättning kära bloggisar! Hoppas ni hade en fantastisk kväll igår.

Då har vi ett oskrivet blad framför oss. Jag och maken firade in det nya året för oss själva. Det gör vi oftast. Jag har alltid jobbat så mycket vid den här tiden och vi har alltid folk hos oss på julen, så det brukar vara skönt att ha nyårsafton hemma i lugn och ro. Då gör det ju inget om man skulle vilja gå och lägga sig innan tolvslaget. Ja, det har hänt flera gånger. Men igår lyckades vi faktiskt vara vakna.

SONY DSC

 

Men det är ju så klart ändå viktigt att man gör kvällen lite extra festlig. Lite extra vacker dukning, lite extra glitter, lite extra festlig mat och så bubbel så klart.

SONY DSC

Finaste vaserna Ekollon från Svenskt Tenn, present från sonen. Jisses vilken lyster det är i glaset. Så vackert.

SONY DSC SONY DSC

Vi gjorde musslor för första gången själva. Det gjorde vi nog inte för sista gången. Sen blev det oxfilé, klyftpotatis, svampkräm och sparris. Och först framåt elva tog vi fram fruktsalladen, som marinerats i bl a rom, och lite grädde.

SONY DSC

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mammaxtre
    1 januari, 2014 at 02:40

    Låter som en perfekt nyårsafton

  • Reply
    Den där Victoria
    1 januari, 2014 at 07:35

    Vilken skön nyårsafton ni haft med god mat och gott sällskap. Vi firade lugnt och stilla i fjällstugan med god mat, sen åkte vi och tittade på fyrverierna vid tolvslaget, innan vi la oss och sov för att komma upp tidigt till en ny dag i backen, mysigt det med.

    Kram Victoria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.