livet

Den nya frisyren gjorde succé

IMG_0176 IMG_0179

Jag studsade nöjd och glad från frissan i min nya frisyr och färg. Kort, busigt, spretigt, mörkt längst ner i bak och röda slingor i topparna. När jag sen kom hem blev jag nedslagen av dottern som tyckte jag såg äldre ut (och maken höll med!!!). Slingorna är nog lite väl ljusa mot ansiktet och de ljusa glasögonen.

Den nya frisyren gjorde succé när jag sen kom till jobbet. Mitt rum är nr 2 i en korridor. De flesta slängde en blick och sa god morgon, som vanligt, sen stannade stegen och backade. Men guuud vad snyggt, skiiitsnyggt, tufft var några av omdömena. Det har nog inte varit sån uppståndelse kring min frisyr sen jag var i tonåren och hade blått, grönt, rosa eller lila färg. Jodå, jag har nog haft alla färger man kan ha.

Och förresten har maken nu vant sig och tycker att det är bra. Han fick nog en liten chock när det var sån stor förändring.

Må bäst!

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Helene - mitt så kallade liv
  27 mars, 2014 at 07:58

  Tycker det ser fint ut!

  Kram

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:38

   Tack!

 • Reply
  Bakom dörr nr. 11
  27 mars, 2014 at 08:31

  Äh, dom förstår inte det där 😉 Tycker du blev jätte snygg. Har sparat ut mitt hår en bit nu, men är sugen på att klippa det igen, hmm märkligt 🙂

  Kram Pia

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:38

   Haha, man är aldrig nöjd!

 • Reply
  Den där Victoria
  27 mars, 2014 at 09:03

  Det blev jättesnyggt!

  Kram Victoria

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:39

   Tack snälla du!

 • Reply
  Suss
  27 mars, 2014 at 09:06

  Snyggt! Lyssna du på arbetskamraterna istället 😉 kram Suss

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:39

   Ja, det känns bäst att lyssna på dem, hihi.

 • Reply
  Susanne
  27 mars, 2014 at 09:32

  Snygging!!!

  Kul att se dig idag.
  Såg att du ringt nu när jag kom hem, hörde inte tyvärr.

  KRAM

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:40

   Tack!

   Jag hittade dig inte först, så jag ringde. Kul att ses! Om än för en kort kram!

 • Reply
  helenas enkla vardag
  27 mars, 2014 at 09:40

  Frisyren ser riktigt tuff ut. Modigt av dig att klippa så kort. Men jag är ju älskare av långt hår.
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:40

   Ibland måste man vara lite modig 😉

 • Reply
  Katarina
  28 mars, 2014 at 08:08

  Haha….jag måste bara skratta klart först…
  åt din kommentar hos mig alltså..haha… hästskit!! Haha. du är ju verkligen inte klok ju..;)
  Men du maken o dottern de är nog bara rädda för förändring… det brukar vara så med dem där hemma. Jag tycker det där var skiiiit snyggt och jätte modigt av dig och nope du ser absolut INTE äldre ut.
  har du betalat in än till bloggdagen?
  Helena o jag har bara anmält oss till dagen än så länge. Vi försöker få svar ang middagen.
  Vi anser inte att 350kr är något självkostnadspris om du får maten på plasttallrikar och dessutom får stå och äta…:( Vi har båda frågat om det blir annorlunda i år och fått till svar att de jobbar på det och att det beror på hur många vi blir?? Konstigt för jag vill minnas att det var ett rätt stort hotell…i konferensrummet kunde vi ju sitta allihop..
  Jaja hur som helst så avvaktar vi med middagen och blir det som förra året går vi ut någonstans i närheten o äter i stället och går tillbaka sen till hotellbaren. Häng gärna på om du vill och inte har betalat än alltså..;)
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 09:58

   Tack snälla du!

   Japp, jag har betalat både föreläsningar och middag. Trist om några fick stå och äta förra året. I de 350:- så ingår väl ett glas vin (som brukar kosta 60-70:-) så 280-290:- för maten är mer rättvisande jämförelse. Men ja, visst det kan tyckas vara mycket pengar för en rätt på plattallrikar. Jag ser det som en helhet. En chans att träffa alla och nätverk’a. Det blir ofta rätt mycket pengar totalt sett på en sån här tillställning och alla har sin ekonomi och sina värderingar. Men som sagt, jag har betalat. Hade varit kul att käka med er annars, tack för erbjudandet (men ni kanske ändrar er ;-). Det var väl ett diplomatiskt svar 😉

 • Reply
  Nina
  28 mars, 2014 at 08:22

  Nya frisyren ser supersnygg ut!! Nu vill jag se en bild framifrån också 😉

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 10:00

   Tack Nina! Det kommer nog en framifrån-bild också. Just nu är jag både rödögd och röd om näsan så det är ingen vacker syn. Jag var kaxig i lördags och sa till några att jag aldrig är sjuk. Och i veckan slog det till. Som ett brev på posten. Men i helgen tänker jag inte vara sjuk för då har jag roligheter på gång igen.

 • Reply
  Birgitta
  28 mars, 2014 at 08:38

  Hej!
  Du ser jättesnygg ut.
  Kram Bian

  • Reply
   Lena
   28 mars, 2014 at 10:00

   Tack Bian!

 • Reply
  Eva Jansson
  28 mars, 2014 at 10:20

  Like it a lot!!! Jag fick också en tyst kommentar först från maken när jag kom från frissan sist, också kortare och avfärgat så det blev rödlätt istället för mörkhårig. Fast efter en kortare översyn av helheten blev det ett wow. Kramzi

 • Reply
  Fru Sederblad
  29 mars, 2014 at 07:16

  Shit, vad snygg du är! Det var modigt gjort!!!

 • Reply
  Fru Eriksson
  29 mars, 2014 at 01:35

  Snyggt 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.