hälsa & friluftsliv

Här ska springas

SONY DSC

Härom dagen tog jag mig tid och råd att investera i ett par nya löparskor. Ett par löparskor sägs hålla stadga och spänst i 1,5 – 2 år. Och mina gamla är 5 år. Hahaha. Man kan ju tycka att jag borde få betalt för att köpa nya då. Eller hur? Den matematiken är ni med på va?

Hur som helst. Vilken skillnad det var att springa i ett par skor utprovade för just min fot och mitt löpsteg. Jag kände att helt andra muskler i vaderna, låren, rumpan och ryggen jobbade. Intressant. Dessutom blev jag inte lika trött. Tjoho, här ska springas!

Efter en mulen dag så har vi nu en strålande fin kväll! Snart middag och soffhäng.

Må bäst!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Channal
  11 april, 2014 at 07:27

  En bra investering! De pengarna springer du snart in. Fina också!

  Så mycket fint du shoppat online också.

  Trevlig Helg! KRAM Anna

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 07:19

   Tack!

 • Reply
  Susanne
  11 april, 2014 at 08:20

  Härligt!!
  Jag har också investerat i ett par nya nu till våren..:-)

  Trevlig helg
  KRAM

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 07:19

   Ja, visst är det härligt!

 • Reply
  MIlla
  11 april, 2014 at 10:09

  Låter toppenbra! Jag skulle springa igår. Blev en runda på 5 km men var helt orkelös. Kanske inte skulle kört kettlebells innan. Men 5 km är ok, även gåendes i rask rakt, och bra skor är A och O. Aooo!

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 07:18

   5 km är definitivt okej!

 • Reply
  Tittilina
  11 april, 2014 at 11:00

  Härligt! Kör så det rycker bara! Och njut lite mellan varven också.
  Kram

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 07:18

   Absolut!

 • Reply
  Linda
  12 april, 2014 at 06:43

  Snygga!
  Var det här på Intersport som du köpte dem?

  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 07:17

   Yes, det var på Intersport.

 • Reply
  Maria
  12 april, 2014 at 07:28

  Ja, tänk vad viktigt det är med rätt skor! Jag har ofta fått skavsår på hälarna av ”springskor”( som jag mest går ”power-walk” i), sist jag köpte nya så bytte jag märke och det funkade faktiskt bättre.
  Läste dina NY-tips, som jag gillade. Men vad jag egentligen ville säga om NY-inlägget, är att det är helt sant… Har man en gång varit där vill man ständigt tillbaka 😉 =) Magiskt ställe det där!
  Kram och ha en fin helg!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   12 april, 2014 at 02:30

   Har du testat ilägg i skorna? Maken får också skavsår alltsom oftast. Fick tips om ilägg och nu funkar det.

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  14 april, 2014 at 12:35

  Skorna betyder mycket! Så det var bra att du investerade i din hälsa och kropp. Snygga är dom också.
  Kram Helén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.