inredning livet

Söndagen innehöll lite mera aktivitet

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Lite enkelt vårpynt har bytts ut i glasboxen från House Doctor. Himla fiffig uppfinning det där. Stora fjädrar från My Habitation och små fjädrar från Coop (har jag för mig).

Lördagen gick i rätt lugnt tempo medan söndagen innehöll lite mera aktivitet. Jag renasde en stor del av min garderob (såååå skönt), sopade trädäcket och ställde utemöblerna på sin rätta plats, bar ut ett par växter som tål lite kallare väder, och satte upp gardiner i vardagsrummet. Jag är galet nöjd! Ni får se resultatet senare. Då blir det nog dessutom lite mera helhetsbilder från vardagsrummet som jag inte tror ni sett.

Avslutade dagen med filmen Mig äger ingen. Stark film!

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nilla
  14 april, 2014 at 05:35

  väldigt skön känsla det där med att rensa ut och göra rent! Kram Pernilla

  • Reply
   Lena
   14 april, 2014 at 07:53

   Oerhört skön känsla!

 • Reply
  creandophoto
  14 april, 2014 at 07:15

  Så härligt det låter att ha vårfräschat till det runt sig. Här har inte blivit så mycket av den varan, men än finns tid 🙂

  • Reply
   Lena
   14 april, 2014 at 07:52

   Jadå, du hinner!

 • Reply
  Milla
  14 april, 2014 at 07:19

  Ja stark film det där – jag såg den bio, man kom liksom inte undan alls. Vetdu, SÅG du inbjudan hos Drömhus Helena? Åh tänkte jag, tänk vilken fin grej och den kanske Lena vill gå på gemensamt tänkte jag. Tills jag såg datumet. Ridå. Mamma fyller år och jag drar till USA tidigt morgonen efter. Alltid ska det vara nåt. Men ett tips till dig om det finns några andra av tjejerna runt Mälaren som vill gå…. KRAM Milla

  • Reply
   Lena
   14 april, 2014 at 07:52

   Så gulligt av dig att tänka på mig! Det uppskattar jag! Synd att du inte kan gå. Men tack för tips. Jag har anmält mig nu.

 • Reply
  ulrika
  14 april, 2014 at 09:43

  Den är ju lite kul den där boxen som man kan förnya efter årstider och annat kul 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Den där Victoria
  15 april, 2014 at 07:37

  En mycket fiffig box det där, fint. Rensa ut i garderoben är något som står på min att göra lista, tack för påminnelsen.

  Kram Victoria

 • Reply
  Katarina
  15 april, 2014 at 12:47

  Asså haaaallåååååååååååååå…
  Jag vill också äta plockmat o dricka vin på en stubbe!!!
  Hmm…. undrarns om jag ska dra med min gubbe på det nån gång under helgen.
  Å jiiises vad du hann mycket!!
  Nu blev jag peppad och jag ska minsann hinna 1000 saker den här helgen….OCH dricka vin på en stubbe….HA….!!!
  Fniss….
  Myyyyyyyysigt!
  Tack för inspirationen.
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.