livet

BILJETTSLÄPP TILL BLOGGEVENT 2014 – MOD & HARMONI!

bloggevent_inläggsbild_2_utan_mitt-2

Nu släpper vi äntligen biljetterna (länk längre ner i inlägget) till Bloggevent 2014 Mod & Harmoni som äger rum den 30:e augusti på musikklubben Klara Hall i Enköping. Klara Hall är en supermysig lokal, som är byggd i slutet på 1800-talet, har gamla knarrande trägolv och till lokalen hör också en innergård med stora markiser och ett utekök. Allt detta bidrar till en härlig atmosfär.

Skynda er att boka för det kommer bli en dag som vi bloggerskor sent ska glömma.

Föreläsarna

Dagbiljett

Eventet börjar officiellt kl. 12.30 men för er som gillar att vara på plats i god tid så slår vi upp dörrarna kl. 12.00. Förutom en massa prat och skratt får vi njuta av tre fantastiska föreläsare som ni kan läsa mer om i inlägget här. Mellan föreläsningarna pausar vi med kaffe, smörgås och mingelstund.Det kommer också att lottas ut massor av finfina priser från bland annat Isa Couture, Tine K och Himla.

Under eftermiddagen bjuder vi på chokladprovning från härliga Elisabeths Ost & Delikatesser. Dagspasset kommer att avslutas med en hejdundrande modevisning av gulliga tjejerna från CloudNo9Style.

Ca 17.00 blir det en paus i eventschemat på två timmar för de som ska stanna under kvällen. Tillfälle ges för att mingla i ett sidorum på musikklubben eller att fräscha upp sig för de som vill lägga lite extra puder på näsan. Vid fint väder kommer det också att finnas möjlighet att umgås på klubbens innergård.

Kvällsbiljett

Kl. 19.00 fortsätter trevligheterna på musikklubben med en trerätters middag inklusive ett glas vin/öl/alkoholfritt. Under hela kvällen kommer också en riktig kanonkille att underhålla oss. Partytrubaduren lystrar till namnet Jonny Wester och spelar under namnet Boner.

Nattbiljett

För er som vill sova över så finns det möjlighet att boka enkelrum för 610 kr eller dubbelrum 820 kr. Bokningen sköter ni direkt hos First Hotell Park Astoria, tfn 0171-47 80 80. I ert bekräftelsemail så kommer ni att få en bokningskod till de rabatterade rummen. Ni kan också maila oss på [email protected]. Betalning görs direkt till hotellet på plats.

Sammanfattning av Bloggevent 2014- Mod & Harmoni

Dagbiljett kl. 12.30 – 17.00  Kostnad: 450 kr

–        Tre föreläsningar
–        Kaffe och smörgås
–        Chokladprovning
–        Modevisning
–        Chans att vinna massor av fina priser
–        Goodiebag

Middagsbiljett kl. 19.00 – tills lokalen bommar igen för natten.  Kostnad: 300 kr

–        3-rätters middag inkl ett glas vin/en öl/alkoholfritt
–        underhållning av partytrubadur

Nattbiljett

–        Enkelrum på First Hotel Park Astoria 610 kr inkl. hotellfrukost
–        Dubbelrum på First Hotel Park Astoria 820 kr inkl. hotellfrukost

För att anmäla klicka här så kommer du till en extern sida. Från och med idag kan ni anmäla er men betalning ska ske senast den 30:e juni för att säkra en plats på eventet. Anmälan är bindande.  Om ni är flera som anmäler på samma anmälan så uppge allas namn och mailadress.

Eventuellt överskott som blir från dagen kommer att gå till Barncancerfonden så anmäl på för ju fler vi blir, desto mer gott kommer vi att kunna göra.

vi-diggar_bcf_

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  25 maj, 2014 at 09:35

  Heja er! Jag har bokat, men inte fått något bekräftelsemail ännu, funderar på om det inte blev registrerat?

  Kram Victoria

  • Reply
   Lena
   25 maj, 2014 at 09:39

   Kul! Jodå, jag såg din anmälan. Har du kollat skräpposten?

 • Reply
  En söndag i maj ‹ Kammebornia
  25 maj, 2014 at 11:16

  […] Bloggeventet Mod & Harmoni i Enköping den 30 augusti, där jag ska föreläsa! Läs mer på Lenas och Lindas bloggar. Här kan ni anmäla er. Hoppas vi ses […]

 • Reply
  Tittilina
  26 maj, 2014 at 06:51

  Vilken grej! Åh vad jag blir frestad!
  Kram

 • Reply
  Biljettsläpp! » CreandoPhoto
  26 maj, 2014 at 01:43

  […] Bloggeventet i Enköping den 30 augusti. Biljetterna är släppta nu! Mer information hittar ni HÄR och […]

 • Reply
  Maria Cirillo Å
  3 juni, 2014 at 08:48

  Hej,
  Skulle verkligen tycka det vore roligt att delta på detta. Ny inom bloggvärlden som jag är. Du/ni riktar er till alla som har en blogg oavsett vilken portal man använder? Så man inte kommer in som en katt bland hermelinerna. 😉 🙂
  Bara en liten fråga. När jag fått svar på det så ska jag kolla agendan ordentligt och återkomma med svar. Blir mitt första bloggevent i så fall och jag är så nyfiken.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   3 juni, 2014 at 10:07

   Klart du ska komma! Det brukar vara superkul! Vi riktar oss främst mot bloggerskor (bloggare) generellt. Och jag vet flera som kommer ensamma. Men DESSUTOM är icke-bloggerskor (bloggare) välkomna! Flera icke-bloggerskor är redan anmälda.

 • Reply
  Bloggevent ‹ IngelaMolly
  28 augusti, 2014 at 10:05

  […] lördag är det äntligen dags! Då ska jag på Bloggevent i Enköping! Det ska bli så himla kul! Jag är så glad att jag inte tvekade utan beställde biljetter direkt […]

 • Reply
  TILL ALLA SOM BOKAT/TROR SIG HA BOKAT/ÄNNU EJ BOKAT PLATS PÅ BLOGGEVENTET - Gott för själenGott för själen
  10 februari, 2017 at 07:05

  […] går till Barncancerfonden. Från er som bokar nu och framåt önskar vi betalning omgående. Här  får ni info om eventet och en länk till […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.