livet

Packades in i bilen & avslöja lite skvaller

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Som sagt, jag kände att jag var tvungen att åka tillbaka till CloudNo9Style. Tålmodiga Annelie hjälpte mig medan jag gick bananas i deras showroom. Den här outfit’en är en del av det som packades in i bilen. Mera kommer senare.

Tunikan från Lucy är i silke (innerlinne viskos) är så galet skön och har varit väldigt populär. Jag snodde åt mig den sista i vitt, men den finns även i sand. Jag som normalt har storlek 38/M köpte L/XL och det funkar alldeles utmärkt. Byxorna är ett par Monrow. Så rykande färska att hon fick leta efter fakturan för att hitta ett pris. Vansinnigt mjuka och sköna de också.

Halsbandet har olikfärgade träkulor och är säkert 40 år gammalt. Har fått från mamma eller svärmor. Minns inte riktigt. Och skorna är ett par U.S. Polo från förra året.

CloudNo9Style kommer ju att bjuda oss på en modevisning på bloggeventet och de har lovat att vara där en lååång stund så att alla får chans att klämma och känna och shoppa. Och nu måste jag ju avslöja lite skvaller. En av modellerna kommer att vara ingen mindre än den här sköna bruttan! Och det gör mig så glad att jag får träffa henne igen!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Eva Jansson
  11 juni, 2014 at 05:19

  Vilken härlig outfit! Älskar tunikan, skulle vilja ha den i svart. Å kilklack vore inte helt fel att kunna gå i.

 • Reply
  Svägerskan
  11 juni, 2014 at 08:21

  Wow! Galet snyggt

 • Reply
  Adela
  12 juni, 2014 at 12:03

  Snyggt, snyggt!! Somrigt och härligt och jag älskar kilklackar:)

  Kram
  Adela

 • Reply
  Hanna - Min vardag, smycken och mode
  12 juni, 2014 at 07:31

  Superfin outfit!

 • Reply
  Den där Victoria
  12 juni, 2014 at 08:02

  Så himla snyggt och vad bra du passar i kort hår alltså, skitsnygg är du!!

  Roligt med modevisningen och att Fru Sederblad är med, hon verkar också vara en fin och härlig person.

  Kram

  Ps, jag blev inte rädd när katten kom, hann aldrig reagera riktigt och sen fick jag fullt upp med att ändra fokus och ta kort på katten istället för barnen 😉

 • Reply
  Vitae Stilo
  12 juni, 2014 at 10:41

  Supersnyggt! Du passade verkligen i den outfiten.. Mera sånt 😉

  Kram
  Helen

 • Reply
  Helen i Vilrummet
  13 juni, 2014 at 07:43

  Supersnygga byxor. VILL HA! Ser verkligen fram emot eventet och allt ni bjuder på. Kul att Sederbladskan ska vara modell.
  Kram Helén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.