livet

En riktig Perla till butik

SONY DSC SONY DSC

På vår tur genom Gamla stan hittade vi en riktig Perla till butik. Så mycket fina smycken att jag hade svårt att bestämma mig. Och tokbilligt var det också.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

På Österlånggatan 35 hittar man butiken.

 

SONY DSC

Det här halsbandet, och lite till, följa med mig hem. Maken och dottern köpte var sitt armband. Så himla snyggt!

SONY DSC

Smyckestillverkaren själv är egentligen grossist och har webshop, och öppnar upp butiken enbart över sommaren och lite innan jul. Priserna låg långt under webshopens nivåer, kan jag säga. Så skynda dit innan sista augusti!  Det är till och med värt en liten pratstund med supertrevliga Ammi (tror jag hon hette).

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Katarina
  30 juli, 2014 at 08:43

  Men å så mycket fint de hade!
  Ska försöka ta mig dit i helgen..;)
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   30 juli, 2014 at 08:46

   Ja, gör det. Jag tror inte du ångrar dig 🙂

 • Reply
  Susanne
  30 juli, 2014 at 08:47

  Hallå!!
  Sämsta sommarbloggaren ever har du här;)
  Men jag lever och mår bra!

  Har sett att du också mår bra och har haft en underbar sommar!

  Fina smycken!!

  Kram på dig

 • Reply
  Channal
  31 juli, 2014 at 08:01

  Kul att upptäcka sådana här fina små pärlor!

  KRAM Anna

 • Reply
  Maria
  1 augusti, 2014 at 10:24

  Oj, den affären måste jag besöka. Direkt när jag såg ditt foto tänkte jag Österlånggatan. Tycker mig ha sett skylten där men trodde det var mest krafs men nu har du visat att man kan finna fina grejer där. Tack för tipset.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.