resor - långa & korta

EN UTFLYKT PÅ NORRA ÖLAND

IMG_0722 IMG_0716

Efter första nattens blåst, här på Öland, så blev det en förmiddag i solstolen. Sen drog molnen in över oss igen och det började duggregna. På natten vräkte det ner. På förmiddagen lättade regnet lite igen och vi åkte på en utflykt på norra Öland.

 

IMG_0718 IMG_0717

Vi besökte Rostiga tanten. Eller Christina Prütz som hon heter. Så mycket fint konsthantverk som hon och hennes man gör. Dessutom köper hon in en del från andra.

 

IMG_0719

IMG_0720
Bl a fick en sån här blomma följa med hem. Ett ställe som jag vill rekommendera ett besök på, om man gillar lite roligt och prisvärt konsthantverk.

Åkte vidare och stannade lite här och där, där vi såg att det var mycket folk. Då är det lätt att tro att det är ett bra ställe, men nä, inget för oss.

IMG_0727 IMG_0728

Vi busade sen till det lite och åt glass till lunch på ett stort känt ställe. Sen åkte vi upp till Byxelkrok. Riktigt mysig hamn med sjöbodar, fik, restauranger och fina båtar. Kan tänka mig hur härligt det är när det är fint väder.

Sen var vi nöjda med dagens utflykt och åkte hem till husvagnen och softade.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  16 juli, 2014 at 08:17

  Mysigt ni har det 🙂 vi hade tur med vädret när vi var i Byxelkrok kram Diana

 • Reply
  Åse
  16 juli, 2014 at 09:02

  Vilken härlig tur och kul utflykt, åker till Öland lite senare i sommar så jag noterar dina tips. Kram Åse

 • Reply
  Eva Jansson
  16 juli, 2014 at 02:08

  Va trevligt att du hittade till ”rostiga tanten”, det är ett helt underbart ställe. Å såna blommor hade fått följa med mig hem också. Tokenäs Camping i Byxelkrok är litet och mysigt också. På Byxelkroksidan är det sååååå vackra solnedgångar att njuta av, om vädrets makter är på glatt humör. Vid Neptuni åkrar strax norr om Byxelkrok är det riktigt mysigt att sitta och inta kvällarnas picnicmiddagar. Å var jag längtar dit nu!!!!!

 • Reply
  Channal
  17 juli, 2014 at 07:58

  Öland är fint! Jag har en stor rostig blomma i min rabatt 🙂

  Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.