livet

Jag vann!


SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Tänk att jag vann! Trots att jag är med rätt ofta och tävlar i fina utlottningar så vinner jag sällan. Men skam den som ger sig. Ända sedan snyggaste och roligaste Helen mailade om att paketet var på väg har jag suttit vid brevlådan och väntat.
SONY DSC

Slet upp paketet så fort jag kom innanför dörren i förrgår kväll. Den är ännu finare i verkligheten. Blev glatt överraskad över storleken och kvalitén. Så glad, tack snälla Helen!

Och faktiskt så har jag planer på att byta bil. Skulle gärna kunna tänka mig en Mini cooper. Gillar små bilar. Också. Men jag tror knappast att den skulle dra 2000 kg. Det hade sett rätt coolt ut med en sån liten bil framför drygt åtta meter husvagn annars.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Susanne
  5 juli, 2014 at 08:16

  Stort Grattis!!!
  Klart du ska köpa en så bil, vore såå kul att se med vagnen bakom;-)

  Önskar er en fin helg i solen
  Kraam

 • Reply
  Petra
  5 juli, 2014 at 09:38

  stort grattis 🙂

 • Reply
  Kristin/onlyfemale.se
  6 juli, 2014 at 07:40

  Vad roligt! Stort grattis till vinsten!

  Kram Kristin

 • Reply
  Linda
  6 juli, 2014 at 03:19

  Grattis till vinsten!

  Kram Linda

 • Reply
  Vitae Stilo
  8 juli, 2014 at 11:01

  Haha.. du är ju så rolig! Vilken tur att det inte regnade när du satt där och väntade 😉

  Visst är den snygg!

  Stort Grattis fina Lena.

  Kram
  Helen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.