resor - långa & korta

VÅR FORTSATTA TURNÉ PÅ SÖDRA ÖLAND

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Vi kan konsten att hitta knäppa ställen! På vår fortsatta södra-ölands-turné så svängde vi av vid en skylt som lockade maken. Och hittade det här. Ett gammalt stenbrott och en liten utställning med olika stenarter. Mitt i ingenstans!

 

IMG_0743-checker

DSC04210-side

Vi åkte vidare och drog i handbromsen i Färjestaden. Ölands största tätort. Vi åt lunch på  Sea salt kitchen. De har också ett bageri intill (nån butik emellan bara). Dessutom har de en inredningsbutik också nåt kvarter därifrån, upptäckte vi av en händelse. Riktigt charmig inredning. Vad maken hittade som han vägrade åka därifrån utan får ni se senare. Ja, och jag hittade en liten jättefin grej också.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maken vägrade lämna butiken | Gott för själen
    21 augusti, 2014 at 04:04

    […] somras då vi var på Öland berättade jag om att vi bland annat hittade Sea Salt Kitchens inredningsbutik, och maken vägrade lämna butiken utan att köpa en speciell sak. Det var den här flaggan, eller […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.