livet

Jädrans vad jag ångrar mig att jag inte slog vad

SONY DSC

Himmel å pannkaka vad jag är trött nu. Så här såg det ut i morse i vardagsrummet. Linda sa, i egenskap av gammal lagerarbetare, att det inte fick ta mer än en timme att packa alla goodiebags. Jag kände mig mycket tveksam. Jamen ni ser ju berget. Och ändå är detta inte allt.

IMG_0945

När vi hade packat alla tre bags’en och lastat in allt i bilarna hade 4,5 timme gått. Jädrans vad jag ångrar mig att jag inte slog vad med henne om tiden. Fotade dem lite från sidan så ni inte ser loggan. Vill ju hålla er lite på halster.

SONY DSC SONY DSC

Ja, okej då. Vi pausade med lunch och fika också.

Vi åkte sen in till lokalen och riggade alla sjuttioelva påsar och priser. När vi var lagom klara åkte vi och hämtade Emma som kom med tåget. Tyckte det var trist att hon skulle behöva gå i regnet med tunga väskor, förkyld som hon var. Sen fikande vi en stund innan vi drog vidare på var sitt håll.

Nu ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig i morgon också. Och kanske se över lite vad jag ska säga.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Susanne
  29 augusti, 2014 at 08:24

  Ses imorn!!

  KRAM

 • Reply
  Suss
  29 augusti, 2014 at 09:40

  Haha förstår att det tog tid 🙂 Blir en spännande dag imon, jättekul att få träffa er, kram Suss

 • Reply
  IngelaMolly
  29 augusti, 2014 at 11:15

  Oj! Vad ni har jobbat!
  Tänk att det ska vara så svårt det där med kläder.. Jag har inte en aaning och misstänker att jag kommer att sluta ur en hel del ur garderoben

 • Reply
  Lotta i USA
  30 augusti, 2014 at 12:27

  GISSA om jag hade velat vara med!!!
  Med er underbara, kreativa, vackra och inspirerande härligaste bloggerskor.
  Njut åt mig, ta ett glas vin åt mig!

  KRAM och önskar er en fantastiskt dag och kväll!

 • Reply
  Channal
  30 augusti, 2014 at 08:11

  Oj oj så mycket du har fixat med! Kul att det har fått ett så stort gensvar! Önskar er lycka till och ha det jättekul o trevligt!

  Kramar Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.