livet

När han kom hem packade vi picknick korgar och trampade ner till sjön

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Maken drog iväg med en kompis i morse så jag var ensam ett antal timmar. Guuud så skönt att vara ensam emellanåt. Det fick bli poolhäng för hela slanten.

När han kom hem packade vi picknick korgar och trampade ner till sjön. Dagen till ära fick Amaronen, som jag fick när bloggmaffian var här, följa med. Sååå gott!

Sen tröttnade jag på allt liv från nötande vattenskotrar och ungar så vi gick hem till tystnaden istället. Varför måste ungar i vatten gapa hela tiden!?!?

SONY DSC

Har ni förresten testat citrusmelon? Riktigt spännande smak. Sött och syrligt på samma gång. Kraftig citrussmak så den var fräsch och god.

Nu blir det ett kvällsdopp.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  10 augusti, 2014 at 08:20

  Vad härligt med picknick. Förutom de skrikande barnen. Jag förstår inte heller varför det måste gapas så. Jag tycker oftast att det är killar också, vet inte om de går in i något pubertets/grottmännisko-stadium där de ska impa på tjejerna på stranden. 😉

  Vad bra att ni gillade vinet. Helt klart en favvo här hemma.

  Kram Linda

 • Reply
  Maria
  11 augusti, 2014 at 07:37

  Visst är det underbart att få vara ensam några timmar ibland. Det kan vara skönt även om det råkar bli en hel dag eller två, tycker jag. Är en social varelse och älskar människor, fest och glam men för att orka måste jag få mina stunder av ensamhet. Det är då jag tankar och hämtar kraft.
  Ha en underbar vecka!
  Kram
  Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.