inredning

Så det inte blir så hysteriskt & Formex

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Så skönt att ha nystädat. Särskilt i köket. Det känns extra viktigt att ha fräscht där (förutom toaletterna då), dels för att man håller på med mat och dels för att man ofta vistas där.

När vi skulle välja kakel då vi byggde så blev jag kär i kaklet direkt. Samtidigt blev jag tveksam på om jag skulle ångra mig. Jag menar det är ju rätt extremt med rött kakel. Men än har jag inte ångrat mig. Det gäller bara att försöka dämpa färgen med lite växter och korgar så det inte blir så hysteriskt.

Och idag är det fredag igen. Skönt att ha en obokad helg framför sig, men har en hel del att göra. Har fått fatt i en biljett till Formex. Är osäker på om jag hinner åka. Det hade varit kul att göra sällskap med nån i så fall, men har ingen aning om vem. Någon?

Ha en riktigt skön fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Den där Victroria
  15 augusti, 2014 at 10:55

  Snyggt kök, klart man ska våga färg och härliga detaljer i ett rum där man är så mycket. Jag hade gärna hakat på till Formex om det inte vore för att helgen är uppbokad redan :). Kanske lika bra att jag inte släpps loss på ett sånt ställe, jag skulle vara som en kalv på grönbete då tror jag 😉 .

  Kram kram

 • Reply
  helenas enkla vardag
  15 augusti, 2014 at 11:11

  Tycker ditt kök är superläckert! Vill ju se mer från ditt hem. Här blir det inget Formex i år och tur var väl det eftersom jag blev sjuk också.
  har fått ett mail som jag ska skicka till dig, det kommer snart.
  Kram Helena

 • Reply
  Linda
  16 augusti, 2014 at 12:35

  Jag gillar ditt kök med det färgglada kaklet. Jag är dock för feg för att våga. Bytte ju från svart till vitt nyligen, ha, ha. Ganska säkra kort. 🙂

  Kram, kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.