hälsa & friluftsliv livet

Säsongens första

IMG_1118

Det blev en välbehövligt lugn fredagskväll. Massor av tända ljus, ett glas Amarone, god mat (som tyvärr maken fick göra själv trots födelsedag och allt!). Och en nygammal inredningsdetalj som ni ser längst ner i bild som jag ska berätta mer om senare.

SONY DSC SONY DSC

 

Trots att det var varmt både ute och inne så tände vi säsongens första brasa och tog säsongens första Irish coffee. Kändes som ett perfekt val när vinden viner utanför husknuten och man känner sig lite rasslig.

Jag hoppade över att åka till Gävle på föreläsning idag också. Kroppen sa det till mig imorse när jag vaknade att det var bäst så. Och när kroppen säger nåt så är det viktigt att lyssna.

Gardinerna i pergolan håller på att blåsa bort. Bäst att gå ut och rädda dem. Sen blir det lite Fastighetsrättsläsning innan det är dags att snofsa till sig. Vi ska på middag ikväll! Tjohoo!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Jämtlandshanna
    27 september, 2014 at 11:10

    Å, va mysigt med brasa! 🙂
    Va bra att du lyssnar på kroppen. Det är så svårt att sätta dövörat till när det handlar om roligheter och så får man sota för det senare.

  • Reply
    Home2tiny
    28 september, 2014 at 01:43

    Mysigt med brasa o ett glas Amarone. Ser inte dina bilder vännen, vet inte om det är tekniken som strular för dig eller mig. Ha en skön söndag. Kramisar Tina

  • Reply
    Maria
    30 september, 2014 at 07:12

    Så underbart hemtrevligt det ser ut.
    <3
    Kram
    Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.