livet

Levendel – årgångsglöggen Blossa 14

SONY DSC SONY DSC

Lavendel. Vacker att titta på. Doften är jag väl inte jätteförtjust i utomhus. Känns lite sådär att det luktar toalett intill matbordet. Typ.

Därför var jag lite skeptisk då jag hörde att årgångsglöggen Blossa 14 skulle smaka Lavendel. Men. Eftersom vi alltid brukar testa årets nyhet så var vi (läs maken) förstås tvungna att köpa den. Återkommer med en recension i helgen då vi smakat också.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Susanne
  15 oktober, 2014 at 07:30

  Spännande, ser fram emot att höra vad ni tycker..:)

  KRAM

 • Reply
  ulrica
  15 oktober, 2014 at 08:58

  Jag har jättesvårt för lavendel, det passar bra i små påsar i en garderob eller nåt.. men det ska bli spännande att höra recensionen om glöggen och se om jag kanske vågar testa.

  Kram

 • Reply
  Tittilina
  15 oktober, 2014 at 11:21

  Vi har också köpt den där glöggen, men inte smakat.
  Fast vi var tvungna att öppna flaskan och lukta på korken 🙂

  Kram

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  16 oktober, 2014 at 10:23

  Spännande smak! Vi har inte köpt den ännu, men jag hoppas komma över en flaska. Det är liksom tradition att smaka varje årsglögg. Sen gillar jag både färg, form och doft på lavendeln. Dock har jag svårt att tänka mig den som dryck. Vi får väl se…
  Kram Helén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.