livet

Ett vackert önskat pärlhalsband & den jobbigaste j**la kakan jag gjort

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ett vackert önskat pärlhalsband låg i ett paket. Tycker det är coolt att kombinera ett tanthalsband med ett svart döskallehalsband till exempel.

Tack snälla för alla grattishälsningar här på bloggen, Instagram, Facebook, mail, sms och telefonsamtal. Jisses vad många sätt man kan kommunicera på, ser jag nu när jag radar upp dem, haha.

SONY DSC

Hade med mig en kaka till jobbet idag. Eller paj. Eller tårta. Eller vad det nu var. Den kommer att gå till historien som den jobbigaste j**la kakan jag gjort. Ändå tycker jag att det är kul att baka. Först chokladbotten, som ska stelna i kylen en timme och sen gräddas i två omgångar, kokas kolakräm typ en timme (som man bränner första omgången) och koka ny omgång och hälla över botten, stelna 3 timmar, sen röra ihop en chokladtryffel och hälla överst och sedan stelna 3 timmar till och strö flingsalt uppepå. Och så vispa grädde då. När första biten var tagen så rann kolakrämen ut och kakan havererade. Hahaha! Det var ingen vacker syn. En sak är säker. Jag kommer aldrig mer göra denna kaka! Fick den godkänt då? Med beröm godkänt, till och med.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Ekenäsliv
    24 november, 2014 at 10:07

    Å STORT GRATTIS i efterskott!!
    Fint halsband 🙂
    Ha de gott!
    Kram Anna

  • Reply
    Hem & Trevligheter
    25 november, 2014 at 06:35

    Ha, ha! Brukar också använda sådana ord när jag bakar. Jag tycker ju inte ens att det är kul tyvärr. Jag kanske måste baka lite oftare för att det ska bli roligt. Och testa något annat än sockerkaka. 🙂

    Kram Linda

  • Reply
    Hanna - Min väg til att bli en bättre löpare + ytligheter
    25 november, 2014 at 07:01

    Grattis i efterskott. Det låter verkligen som en jobbig kaka…

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.